sursa foto:  unimedia.info

După Kaufland, și Lidl anunță că primește vouchere sociale! Atenție, însă, nu toate tichetele sunt acceptate!

După Kaufland România, și Lidl a anunțat că primește tichetele sociale în valoare de 250 de lei, acordate prin programul „Sprijin pentru România”.

Lidl informează că, din data de 10 august, acceptă și cardurile sociale.

Însă, potrivit oficialilor Lidl, sunt acceptate doar tichetele sociale emise de Sodexo și UP România. Asta înseamnă că beneficiarii de tichete Edenred nu vor putea achiziționa, deocamdată, alimente de la Lidl.

De altfel, nici Kaufland nu acceptă tichetele Edenred.

„Începând cu data de 10 august 2022, tichetele sociale din Programul „Sprijin pentru România” vor fi acceptate ca metodă de plată în toate magazinele Lidl din țară: https://www.lidl.ro/informatii/modalitati-de-plata. Momentan, se va putea face plata doar cu tichetele sociale emise de Sodexo și UP România.

Cu ajutorul acestor carduri se pot achiziționa doar produse alimentare, iar produsele din celelalte categorii disponibile în magazinele noastre se vor plăti separat, prin orice altă metodă de plată acceptată”, a transmis Lidl.

Anunțul făcut, la începutul lunii august, de Kaufland:

De la începutul lunii august, plata cu tichetele sociale din programul „Sprijin pentru România” va fi disponibilă în toate magazinele Kaufland din țară. În primă etapă, sunt acceptate cardurile sociale emise de Sodexo și Up România.

Voucherele sociale din programul guvernamental „Sprijin pentru România” sunt destinate achiziției de produse alimentare și de mâncare caldă, precum preparatele de la punctul Grill din parcarea magazinelor Kaufland. Astfel, clienții vor fi îndrumați de către angajații de la casele de marcat să separe produsele alimentare de cele non-alimentare, care vor fi achitate folosind un alt mijloc de plată.

Plata la casele de marcat se efectuează ca plata cu orice alt card. Cardul social pentru alimente permite plăți contactless, încă de la prima tranzacție, prin apropierea sa de terminalul POS.

Cardurile sunt alimentate de către autorități la fiecare două luni cu câte 250 de lei, în patru tranșe, până la sfârșitul anului.

Potrivit reglementărilor, se interzice utilizarea cardului în alte scopuri decât cele pentru care a fost emis, în caz contrar se sancționează conform legii”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare