sursa foto:  b1.ro

După Liviu Dragnea, și fiul său ar urma să se despartă de partenera de viață

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit în luna decembrie a anului 2021, după ce s-a aflat că aceasta din urmă l-ar fi înșelat pe fostul lider PSD.

Acum, presa tabloidă scrie că fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin Dragnea, ar fi la un pas să divorțeze de soția sa, Gina Alexandra. Cea care ar vrea să divorțeze este Gina, dar Șefan Dragnea nu ar vrea în ruptul capului să facă acest pas.

Potrivit Cancan, soția lui Ștefan Valentin Dragnea ar avea o aventură.

Dezinvolta Ginuța ar vrea divorț undeva pe la 60 la sută, așa le-ar fi mărturisit apropiaților. Nu știe nici ea exact ce mai vrea, dar tinde mai mult spre divorț. Fiul ex-liderului PSD se opune total și ține cu toată puterea de acest mariaj, deși femeia nu ar mai fi dispusă să rămână lângă rofofeiul căruia i-a jurat credință veșnică în urmă cu patru ani.

Totodată, Ginuța nu ar mai vrea să audă de Ștefănel, însă cel din urmă ar insista, cu fiecare ocazie, ca relația să continue. Din câte se pare, Goe s-ar fi “înfipt” bine în inima norei lui Liviu Dragnea și ar fi devenit “masculul Alfa” în ochii ei”, scrie Cancan.

Liviu Dragnea amenință cu procese

Cavalcada de informații false apărute, în ultima perioadă, în presa tabloidă, referitoare la familia mea, a devenit un atac la propria-mi persoană.

Înțeleg că numele Dragnea ”vinde”, dar să te folosești de acest lucru pentru a-mi ataca, în mod grosolan copiii, nu tolerez.
Îi anunț pe aceia care inventează povești despre presupuse conflicte în familia Dragnea, că atmosfera minunată în care ne regăsim, nu va fi distrusă de aceste speculații calomnioase.

Mai mult, îi invit pe acești avizi de senzațional să aibă curajul să mă înfrunte direct, bărbătește, fără a-mi ataca propriii copii.
Deontologia profesională obligă la o informare corectă a opiniei publice, nu setea nemărginită de a intra cu picioarele în viața oamenilor, cu scopul grotesc de a distruge destine.

Și îi anunt pe Budeanu, Imre și pe protectorul lor Hellvig, că voi târî în instanță această fițuică securistă, care a distrus vieți și destine, până când se va sătura să mai scrie minciuni!”, a reacționat Dragnea.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare