sursa foto:  realitatea.net

După reacția acidă a lui Tudorel Toader, Rareș Bogdan iese la rampă! ‘Nu uita’

Rareș Bogdan iese la rampă în scandalul dintre Tudorel Toader și Guvernul Dăncilă! După ce Răzvan Cuc l-a acuzat pe Toader că a blocat Ordonanta de Urgenta pe achiziții, ministrul-demisionar al Justiției a răspuns dur.

Aflând de scandal, Rareș Bogdan a ieșit la atac pe pagina de socializare și îi cere lui Toader să se spovedească.

„Toader despre heirupismul din Guvern. Cum se adoptă actele normative ale Executivului PSD: fără strategie, fără noimă. Un întreg Guvern care stă toată ziua și pândește telefonul, să sune șeful cel mare, cu indicații. Asta dacă are timp și nu minte oamenii fără niciun pic de obraz, sau nu dă indicații să se bată/gazeze contestatarii, sau nu întreabă oglinda cine-i cel mai șmecher din întreaga țara. Ehei, simt eu că Toader are de spus vreo câteva volume… Tudorele, nu uita, așteptăm spovedania!”, a scris, pe Facebook, Rareș Bogdan.

„O simpla intrebare! Recunoaste cineva faptul ca proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu cateva ore inaintea sedintei de Guvern, ca apoi sa evoce o anumita intarziere de la MJ?

PS: Adevarat este si faptul ca uneori se ‘intampla’ exact invers- mai intai se evoca intarzierea la MJ, dupa care se aducea proiectul de act normativ spre avizare”, precizase anterior Tudorel Toader.

Vezi și

EXCLUSIV Aflată în Costa Rica, Elena Udrea încasează o lovitură devastatoare! Ion Țiriac i-a dinamitat afacerea

Vești uriașe pentru mii de români! Veți plăti mai putin pentru această taxă

Vești bune pentru români! Schimbare majoră făcută de Banca Transilvania

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare