sursa foto:  facebook

După uciderea lui Emi Pian, clanul Duduianu este dinamitat! Decizie de ultimă oră a Tribunalului București

Clanul Duduianu este dinamitat, după uciderea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian.

Magistrații de la Tribunalul București au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, a lui Vasile Duduianu, zis Grațian Pian, și a vărului lor, pentru tentativă de omor.

Cei trei au fost duși în arest. Decizia nu este, însă, definitivă.

„La data de 04.08.2020, in jurul orei 02.00, in contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpati l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intentia de suprimare a vietii acestuia, lovindu-l in mod repetat cu picioarele si cu obiecte contondente si taietor-intepatoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, fetei si bratelor, care au impus internarea sa.

Totodata, fata de cei trei inculpati s-a dispus luarea masurii retinerii pentru 24 de ore, urmand ca acestia sa fie prezentati judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucuresti cu propunerea de luare a masurii arestarii preventive.

Mentionam faptul ca numitul G.E.R. este cercetat in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de omor, in stare de arest preventiv”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Vezi și

Document. Lovitură pentru Cristian Popescu Piedone! Acțiune în instanță demarată împotriva sa

Ministrul Ion Ștefan, zis ‘Grindă’, este noul baron de Vrancea? Proiect de 8 milioane de euro pentru o comună din fieful acestuia

SURSE Cum vrea Dan Barna să-l ‘împingă pe scări’ pe Nicușor Dan: Miza din spatele cortinei

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare