sursa foto:  Gds

Durere nemărginită la Judecătoria din Craiova, la procesul criminalului din Grădina Botanică! Mama lui Melis a leșinat când a auzit declarațiile: ”I-am omorât pentru că păreau fericiți”

Al doilea termen al procesului în care criminalul din Grădina Botanică a fost adus în fața magistraților a făcut ca în fața instituției să se petreacă scene mai puțin întâlnite.

Dosarul în care este judecat Alexandru Mario Fojică, cel care a ucis-o pe Melis, fata de doar 14 ani, și l-a rănit grav pe prietenul ei, în incinta Grădinii Botanice din Craiova, a avut joi al doilea termen de judecată. Prezenți în fața instituției, părintii fetei au avut reacții pe care puțini oameni le pot înțelege. Mama fetei ucise a leșinat și a avut nevoie de ambulanță, iar tatăl acesteia a lovit cu pumnii și picioarele duba în care se afla criminalul. Pe lângă durerea infinită provocată în tot acest timp, criminalul a făcut o declarație uluitoare în fața judecătorilor și a părinților fetei ucise, spunând că nu suporta să vadă oameni fericiți.

În ziua tragediei, pregătit să ucidă și având în rucsacul pe care îl purta toate armele necesare, Alexandru Fojică le-a șters într-o clipă viitorul celor doi tineri și i-a marcat pe viață pe toți apropiații acestora. Cel mai dureros lucru este faptul că Alexandru Fojică nu îi cunoscuse niciodată pe cei doi tineri, luând decizia să îi ucidă doar pentru că i s-a părut că erau fericiți.

Citește și: Tânără ruptă în bătaie în Centrul Vechi! Femeia a fost lăsată să agonizeze într-o baie de sânge! Atacul pare a fi întâmplător!

Părinții Melisei, sfâșiați de durere

Conform ultimelor știri publicate in ziarele locale din Dolj, mamei Melisei i s-a făcut rău în sala de judecată când a auzit declarațiile criminalului. Aceasta a fost luată de o ambulanță și transportată la spital. Tatăl fetei a avut o reacție nervoasă și a început să lovească duba în care se afla criminalul. ”Criminalule, cum ai putut?“, a strigat bărbatul dărâmat de durere. A fost nevoie de intervenția jandarmilor și a apropiaților pentru ca bărbatul să poată fi calmat. Prietenii și restul familiei lui Melis s-au adunat în fața Tribunalului Dolj, cerând ca cel care a omorât-o pe Melis să primească închisoare pe viață.

„Băiatul acesta habar nu are cât de minunată era Melis. Nu va fi niciodată conștient de suferința pe care ne-a provocat-o. Trăim cele mai urâte momente din viață noastră, iar dreptate nu există în niciun fel, orice s-ar decide. Noi doar ne facem mai departe datoria de părinți. Vom asista la recunoașterea faptei şi vom rememora încă o dată filmul groaznic din acea zi, a povestit mama fetei, Ana-Maria Lungu, potrivit GDS

Vezi și: Răsturnare de situație! Ce s-a aflat în cazul fetiței ucise în Grădina Botanică din Craiova: Elevul de la liceul militar o urmărea de mult și a amenințat-o

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare