sursa foto:  agerpres.ro

E gata! PSD-ul îi pregătește lovitura de grație Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că partidul său e gata să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului PNL-USR-PLUS.

Ciolacu a precizat că urmează să se întâlnească cu reprezentanții sindicatelor, cu cei ai IMM-urilor, pentru ca această moțiune de cenzură să aibă cât mai multă susținere din partea societății.

Prețurile au explodat, facturile s-au dublat. Alimentele de bază au devenit un lux, iar benzina a depășit 6 lei per litru.

Alocațiile, salariile și pensiile sunt înghețate. Firmele românești n-au primit niciun ajutor. Fermierii nu și-au primit subvențiile. Nu se dau bani nici la stat, nici la privat. Acestea nu sunt lucruri fantastice, așa cum spune domnul Cîțu.

Guvernul Cîțu trebuie să plece, pentru că vrea să transforme pensia în ajutor de înmormântare”, a declarat, luni, Marcel Ciolacu.

Vezi și

Un prim semnal din Guvern că se va umbla la pensiile militarilor, polițiștilor și lucrătorilor din Servicii! Raluca Turcan, contrazisă!

E bătaie mare în USR-PLUS! A fost nevoie de intervenția de urgență a Poliției: Așa se organizează alegerile de oamenii lui Barna

SURSE Se petrec lucruri stranii sub Guvernul PNL-USR-PLUS-UMDR! Posibil conflict de interese la ANSVSA

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare