sursa foto:  protv.ro

Ea este câștigătoarea show-ului Ferma Vedetelor: Ce va face cu banii

Surpriză colosală la unul dintre cele mai vizionate show-uri TV din România. ProTV a dat lovitura cu ‘Ferma vedetelor’, audienţele fiind din ce în ce mai ridicate. Așa cum Bugetul.ro a mai precizat în urmă cu o lună, premiul a revenit Taniei Popa.

Tania Popa, una dintre actriţele venite din Basarabia, l-a învins pe actorul Cătălin Neamţu în finală. Astfel, cu cei 50.000 de euro câștigați, Tania Popa va face petrecerea de nuntă cu soţul ei, Veaceslav Damian.

Cei doi împlinesc vineri 10 ani de când s-au căsătorit și vor sărbători cu o petrecere.

”Pe 18 mai, eu şi Veaceslav facem 10 ani de când ne-am căsătorit, pe fugă, şi n-am apucat să facem petrecerea. Aşa că o facem acum, o să fie petrecerea de nuntă şi, în sfârşit, o să fiu şi eu mireasă”, a declarat Tania Popa pentru Click.

Veaceslav Damian este cel de-al treilea soţ al Taniei, cu care are un băieţel de 9 ani, Slavic. Din primul mariaj mai are o fiică, pe Daria.

Vezi și Și-a bătut joc de DIICOT! Din ce a făcut bani temutul interlop care a fugit de sub nasul oamenilor legii

Lovitură pentru românii cu panouri solare acasă: Ce amendament au pregătit aleșii

EXCLUSIV! Acuzații grave la adresa lui Vlad Voiculescu: „Ați făcut tot posibilul sa fie arestați medici și să distrugeți transplantul în România!”. Reacția de-a dreptul uimitoare

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare