sursa foto:  stiripesurse.ro

Ecaterina Andronescu șochează! Pe cine ar vrea să angajeze în cadrul Ministerului Educației

Ecaterina Andronescu a făcut o propunere neașteptată în cadrul unei emisiuni la Digi 24. Ministrul Educației vrea să angajeze un nume total neașteptat.

Ecaterina Andronescu a venit deja cu mai multe propuneri de schimbare a legilor educației, care au stârnit deja mai multe reacții controversate. La un moment dat, aceasta chiar a făcut o gafă de față cu mai mulți tineri, când a spus că “România este cea mai bine integrată țară din UE” DATORITĂ “celor aproape 5 milioane de români ce au plecat”.

„Dezamăgit de un ministru, dar mândru de români! În cadrul unui eveniment de excepție, am avut ocazia să ascult un discurs al doamnei Ministru al Educației, Ecaterina Andronescu. Am fost stupefiat când dansa a spus cât este de bucuroasă deoarece “România este cea mai bine integrată țară din UE” DATORITĂ “celor aproape 5 milioane de români ce au plecat”, pentru a ne face cunoscuți și mândri. Eu sunt mândru de un singur lucru! Sunt mândru că peste 10 minute s-a aflat pe scenă domnul Florin Jianu, care fără nici o reținere i-a dat replică: “Dna. Ministru, faptul că au plecat 5 milioane de români, este O TRAGEDIE, nu o bucurie!” Și cel mai mândru sunt că după aceste cuvinte, 600 de români am aplaudat frenetic!”, a scris Cornel Amariei, un tânăr inventator, pe facebook.

Acum Ecaterina Andronescu pare că vrea să recupereze terernul pierdut și invită un tânăr cu mare potențial să se angajeze la minister. Cristian Dascălu este un vlogger de 25 de ani, care a lucrat la Google și Facebook, dar care a ales să se întoarcă acasă.

„Nu vreţi să lucraţi, măcar part-time, şi pentru Ministerul Educaţiei? Îmi place foarte mult cum gândiţi”, i-a spus râzând Ecaterina Andronescu, după ce tânărul a spus la Digi24 că schimbările în piaţa de muncă se petrec mult mai rapid decât, poate, va fi în stare sistemul educaţional să ţină pasul, notează Capital.

Citește și:

Trădare pentru Carmen Dan! Cine e ‘Cârtița’ din cabinetul său și pentru care a girat în fața lui Liviu Dragnea

Vești uriașe pentru toți cei care au telefoane mobile! Intră în vigoare din 15 mai – Anunț făcut de ANCOM

Scenariu-bombă! Cine ar fi ‘tutorele’ Elenei Udrea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare