sursa foto:  antena3.ro

Ei sunt oamenii lui Grindeanu! Cine îl susține în lupta cu Liviu Dragnea

Așa cum președintele PSD, Liviu Dragnea, a tras anumite sfori pentru a fi sigur că moțiunea de cenzură va fi adoptată, și premierul Sorin Grindeanu are oamenii lui pe care se poate baza. Fiecare va încerca să negocieze până în ultima clipă, datorită acestui motiv, nu sunt mulți cei care au spus clar în ce tabără se află.

Potrivit Mediafax, pe lista celor care ar vota împotriva moţiunii se află aleşi din Timiş, Caraş Severin şi Iaşi. De altel, premierul a fost la sfârşitul săptămânii trecute în Timiş, acolo unde a fost aşteptat de peste 1.000 de susţinători.
Oficial, din cei şapte aleşi de Timiş, doi îşi anunţă susţinerea pentru conducerea partidului. Este vorba de deputatul PSD Matei Suciu, care consideră că ceea ce se întâmplă în prezent este “o lovitură de stat din partea unui grup meschin”, şi de deputatul ALDE Marian Cucşa.

“Eu am şi semnat moţiunea. Votul este secret, dar bineînţeles că o voi vota, pentru că programul de guvernare nu a fost implementat, nimeni nu este mai presus de implementarea măsurilor propuse românilor, şi mai ales că premierul Grindeanu a spus la investire că va rămâne în fruntea guvernului atât timp cât va respecta programul de guvernare şi va avea susţinerea partidului care l-a propus”, a declarat Marian Cucşa.

Vezi și Previziune sumbră despre viitorul lui Grindeanu: „În oricare situație…”

Declarația momentului! Ce funcție va ocupa Sorin Grindeanu

Detalii Cazul Burnei revine! Noi detalii uimitoare din culise – interese ascunse! Cine este Sorin Grindeanu și pe cine a înșelat în

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.