sursa foto:  jurnaldinromania.ro

Elena Udrea a dezvăluit semnificația semnului cu degetul la nas din Parlament. Cui îi era adresat gestul

Elena Udrea a făcut precizări în cadrul emisiunii lui Denise Rifai despre momentul gestului făcut în Parlamentul României.

”Aşa cum am spus şi la acea vreme, gestul l-am făcut unei persoane dragi mie.Partenerul meu de la acea vreme era acasă şi mă urmărea şi mi-a scris pe telefon ”te văd la televizor”.

Era un gest pe care-l stabilisem cu mult înainte şi era copiat de la Celine Dion şi soţul ei. Ei conveniseră ca atunci când erau în public şi departe unul de celălalt îşi făceau acest gest şi am ţinut să procedăm la fel.

 

Şi atunci m-am întors să-i fac gestul acesta să ştie că sunt bine, împotriva a tot ceea ce se vedea şi se spunea la televizor.

 

Era ceva atât de simplu, când mă uit la ce conotaţii, cum au analizat specialiştii ”de ce a făcut Udrea semnul?” cum se întreabă şi astăzi, dar oare e adevărat  că a vrut să spună nu ştiu ce.

Era atât de simplu, cum nimeni nu-şi putea imagina, un semn făcut cuiva drag care se uita la televizor şi voia să ştie că sunt bine”, a povestit Elena Udrea.

Udrea şi-a justificat alegerea de a nu da explicaţii la acea vreme dând vina pe lipsa timpului şi probleme mai importante de rezolvat.

”Cred că nici nu am ştiut iniţial de această dezbatere. Eu am plecat din Parlament şi unul dintre consilierii mei m-a sunat şi mi-a spus că este o mare dezbatere cu privier la gestul făcut

Pe mine mă arestau, stăteam să explic de ce am făcut gestul acela? Şi i-am spus: ”Chiar nu mă interesează de ce se speculează, pe mine mă arestează. Nu mă intersează dacă se speculează într-un fel sau altul”.

Ulterior, după ce am spus despre ce era vorba, probabil că oamenilor le-ar fi plăcut să fie ceva mult mai important, mai ascuns, era prea simplu”, a mai spus Elena Udrea.

 

În ceea ce priveşte numele partenerului de la acea vreme, Udrea a preferat să nu răspundă.

 

”Nu aş vrea să-i dau numele pentru că toată lumea ştie cine era în perioada aceea. Poate acum e într-o altă relaţie şi nu vrea să se vadă la televizor”, a încheiat Elena Udrea, conform 3dots.ro.

Citește și:

Pe filieră machedonească. Cine e beizadeau ‘îngrijită’ de Tănase Stamule și ‘impusă’ de Ludovic Orban la conducerea Capitalei

Scenariu-bombă despre posibilitatea amânării alegerilor parlamentare: ‘Parlamentul poate fixa data alegerilor în interiorul acestor 4 ani plus 3 luni

Ce salariu are acum Klaus Iohannis: Documentul a fost făcut public la 30 septembrie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare