sursa foto:  Facebook

Elena Udrea intră în fotbal! Ar urma să sponsorizeze CFR Cluj

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, ar urma să sponsorizeze CFR Cluj. Concret, Transilvania Smart City (TSC), afacerea imobiliară a Elenei Udrea, care a primit avizele să se construiască în apropierea fostei rampe de gunoi a Clujului (Pata Rât) ar urma să devină sponsor al echipei de fotbal CFR Cluj, dezvăluie Gazetadecluj.ro.

Conform sursei citate, fostul ministru ar fi bătut palma cu Nelu Varga, finanțatorul CFR Cluj.

Mai mult, sigla TSC urmează să apară cât de curând pe tricourile fotbaliștilor, scriu jurnaliștii clujeni.

Gazeta de Cluj a prezentat anterior că pe Dealul Borzaș din Cluj Napoca, aflat în cartierul Someșeni, Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea, vrea să construiască un cartier de locuințe. Investiția, care a fost avizată fără nicio problemă de administrația locală clujeană, este realizată prin intermediul firmei REALTOPFARMA SA. Inițial, societatea era cu acțiuni la purtător însă, ulterior, acționarii au devenit publici. Viitorul cartier se află la câteva sute de metri de Pata Rât și de viitorul cimitir din Someșeni.

Vezi și EXCLUSIV În goana de a nu fi remaniat de Florin Cîțu, un ministru USR-PLUS blochează instituțiile aflate în subordine! Dispoziția dată de Claudiu Năsui și către omul lui Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare