sursa foto:  mediafax.ro

Eliberat din pușcărie săptămâna trecută, a comis trei furturi în această săptămână! Polițiștii l-au prins a doua zi

Eliberat din penitenciar la 25 iunie, un bărbat a comis trei furturi în această săptămână.

Acesta a sustras trei biciclete de la parterul unui cămin din Sectorul 6 al Capitalei.

În cele din urmă, polițiștii din Capitală l-au reținut, el fiind acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat şi o infracţiune de furt.

Miercuri, 1 iulie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, liberat din penitenciar la data de 25 iunie a.c., bănuit de sustragerea a trei biciclete, dintr-un cămin din sectorul 6.

La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Secţiei 20 au fost sesizaţi concomitent de către trei persoane cu privire la faptul că le-au fost sustrase bicicletele, prin tăierea sistemului de asigurare, din acelaşi loc, respectiv parterul unui cămin din sectorul 6.

Prejudiciul total creat a fost estimat la peste 2.500 de lei. În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că infracţiunile reclamate ar fi fost comise de către un bărbat, în vârstă de 40 de ani, liberat din penitenciar la data de 25 iunie a.c., acesta fiind depistat şi condus pentru audieri la sediul secţiei de poliţie.

Toate cele trei biciclete au fost recuperate şi restituite persoanelor în drept. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat şi o infracţiune de furt, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, informează Poliția Capitalei.

Vezi și

Moment teribil trăit de o bătrână de 80 de ani, la spital: ‘Dacă intru, mor fără medicamente, dar mor de Covid’

Scandal de proporții! Zeci de mii de cadre medicale încasează bani stând degeaba, iar pacienții mor în fața spitalelor

Ludovic Orban i-a ‘furat’ blonda lui ‘Grindă’! Mișcare importantă în aparatul guvernamental: După ce a contribuit cu 300.000 de euro, Ana Maria Dimitriu a ajuns consilierul premierului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare