sursa foto:  RFI.RO

Eugen Teodorovici, reacție după ce a fost ironizat de Marcel Ciolacu: Eu vreau să trecem de la vorbe la fapte! PSD să reprezinte cu onoare și demnitate

Eugen Teodorovici, contracandidatul lui Marcel Ciolacu la șefia Partidului Social Democrat, a transmis luni seară un mesaj colegilor săi din partid, după ce, cu o zi în urmă a fost ironizat de Ciolacu.

„Nu am „replici” cu și pentru Marcel Ciolacu. Am, însă, mesaje importante pentru colegii mei din Parlament și pentru membrii PSD:

Cei ce își propun foarte puțin, vor realiza foarte puțin. Oamenii care nu au țeluri înalte, nici nu le ating vreodată. În viață, în general, trebuie să îndrăznești să țintești sus și foarte sus și să faci ca năzuințele celor pe care vrei să-i reprezinți să devină voința ta și a celor ca tine.

Eu vreau să trecem de la vorbe la fapte și vreau ca, indiferent că se afla în opoziție sau la guvernare, PSD să reprezinte cu onoare și demnitate, de acum înainte, voturile ce i-au fost încredințate și să fie acea voce în care să se regăsească toți aceia care simt românește atât în interiorul, cât și în exteriorul granițelor acestei țări!”, este mesajul transmis de Eugen Teodorovici, pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare