sursa foto:  dcnews.ro

Eugen Tomac: ‘Dacă cineva face jocurile PSD în București, aceia sunt cei de la USR!’

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că: ”Dacă cineva face jocurile PSD în București, aceia sunt cei de la USR! Noi suntem obligați să mergem cu cei mai buni candidați la Primăria Capitaliei și la sectoare, pentru că nu a existat dorință, nici voință pentru candidați comuni anti PSD”.

 

„Miza PMP pentru alegerile din București. În primul rând, îi invit pe toți cei care ne acuză nejustificat să renunțe la dubla măsură și să-i întrebe pe cei din USR de ce nu și-au dorit un front comun antiPSD în Capitală”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

 

El afirmă că PMP și-a dorit candidat comun, dar USR s-a opus.

 

„PMP a fost primul partid care a avansat numele pentru candidatul comun. Conducerea USR a fost ultima care și-a asumat această candidatură, impunând totodată condiția de a nu invita PMP în acest front politic comun. Dacă cineva face jocurile PSD în București, aceia sunt cei de la USR! Noi suntem obligați să mergem cu cei mai buni candidați la Primăria Capitaliei și la sectoare, pentru că nu a existat dorință, nici voință pentru candidați comuni anti PSD”, a conchis liderul PMP.

Traian Băsescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei, anunțul fiind făcut de liderul PMP, Eugen Tomac. Fostul președinte al României, eurodeputatul Traian Băsescu, i-a spus liderului PMP, Eugen Tomac, să aibă în vedere candidatura sa la Primăria Capitalei la alegerile locale din toamna acestui an, după ce USR s-a împotrivit ca PMP să facă parte din alianța PNL-USR în Capitală.

Citește și:

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

Rafila: ‘Toată lumea speră să ducă la aplatizarea curbei de creștere. Rămâne de văzut dacă în această săptămână aceste lucruri se vor confirma

EXCLUSIV Începe marea reorganizare promisă de Marcel Vela: ‘Cred că, începând cu luna septembrie, se va trece la ea’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare