sursa foto:  dcnews.ro

Eugen Tomac spulberă posibila fuziune PMP-PNL: ‘Fals!’

Eugen Tomac, europarlamentar PMP/PPE, anunță că, în acest moment, nu se pune problema unei fuziuni între PNL și PMP.

Tomac susține că aceasta este una dintre minciunile care circulă zilele acestea.

„Câteva minciuni care circulă zilele acestea.

1. PMP se pregătește să fuzioneze cu PNL. Fals!

Nu există la ora actuală un asemenea subiect pe agenda PMP, el a fost discutat anul trecut de două ori. Prima dată, în cadrul unei întâlniri a domnului Președinte Diaconescu cu liderul PNL, la invitația celui din urmă; și a doua oară, la o întâlnire ce s-a desfășurat într-un format mai larg, la care am participat și eu. Această întâlnire a avut loc pe 9 noiembrie.

2. Tomac vrea să verse PMP în PNL. Fals!
Eu am participat, împreună cu domnul Diaconescu, doar la o singură întâlnire ce a avut pe agendă această invitație a liberalilor, cea din 9 noiembrie. În afară de această întrevede, eu NU am avut niciodată cu nimeni altcineva din conducerea PNL vreo discuție/întâlnire pe subiecte ce vizează o eventuală fuziune.

3. Tomac a negociat pentru el o funcție la alegerile europarlamentare. Fals.
Așa cum am menționat, nu a mai existat o altă întâlnire în afara celei de pe 9 noiembrie, unde s-a discutat, de principiu, despre un proiect comun PNL-PMP, iar singura persoană care a solicitat ceva concret din partea liberalilor nu am fost eu.

Niciodată nu am negociat funcții pentru mine în numele PMP, eu le-am obținut prin vot. Niciodată nu mi-am trădat sau mințit colegii. Tocmai de aceea am reușit să construim un partid liber, curat și curajos. Nu a fost însă suficient. Politica se face pe voturi, iar PMP, în 2020, a pierdut de la alegerile locale până la cele parlamentare peste 200 000 de voturi.

Astăzi, PMP traversează o perioadă dificilă. La un an de la alegerile parlamentare, când am luat aproape 5%, partidul pare că și-a pierdut spiritul de echipă, iar majoritatea liderilor au decis că se impune organizarea imediată a unui nou congres spre a ne redresa activitatea și a ne continua lupta politică”, spune Tomac.

Vezi și

Înregistrarea care confirmă informația publicată, în exclusivitate, de Bugetul.ro! Polițistul a înclinat fetița pe o parte, după ce a sunat la 112

SURSE Fragment din discuția pe care polițistul a purtat-o cu operatorul 112: ‘Ce să-i fac? Ce să-i fac? – Să nu stea pe spate!’

EXCLUSIV Răsturnare de situație! În urma apelului la 112, polițistul ar fi sprijinit copila pe picior și nu ar fi verificat cu piciorul dacă mai trăiește

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare