sursa foto:  b1.tv

Europarlamentar român: Social-democrații suedezi au anunțat că susțin aderarea României la spațiul Schengen

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, a transmis luni seara pe pagina sa de facebook că social-democrații suedezi au anunțat că susțin aderarea României la spațiul Schengen, precizând faptul că va continua săptămâna aceasta discuțiile cu parlamentarii din țările membre reticente.

 

 

 

 

„Iată că din nou Partidul Social Democrat își îndeplinește cu responsabilitate datoria față de români. Suntem iar singurii care ne-am făcut treaba la nivelul familiei noastre politice.

Purtătorul de cuvânt, Ardalan Shekarabi, a declarat clar ceea ce spuneam de câteva săptămâni, că niciodată nu s-au opus, ci doar au cerut guvernului de dreapta să își asume și să explice deciziile pe domeniul afacerilor europene întrucât parteneriatul lor cu extrema dreaptă nu este viabil.

Nu vom cere ca cei din opoziție să își ceară scuze pentru faptul că au pus în pericol aderarea României la spațiul Schengen, dar le vom cere să se implice pentru a înlătura piedicile puse de guvernele de centru-dreapta din Olanda și Austria.

Hai, România! Nu ne lăsăm. Voi continua săptămână aceasta discuțiile cu parlamentarii din țările membre reticente”, a transmis europarlamentarul Victor Negrescu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare