sursa foto:  romaniatv.net

Exatlon, surpriză uriașă! Cine va lua premiul colosal

Exalton este acum la final. Cea de-a doua ediție a fost mai spectaculoasă decât prima din punct de vedere al competiției sportive, dar a stat mai slab în audiențe. Multe accidentări, care au secerat atât echipa Faimoșilor cât și cea a Războinicilor, au condus probabil la rezultate sub așteptările celor de la Kanal D.

Surpriza zilei de sâmbătă a fost Alin Andronic, care deşi grav accidentat la genunchi, a decis să concureze pe semnătură şi să ajungă în cele din urmă în finală, împreună cu colegul său Iulian Pâtea. Cristi Pulhac a fost învins în duel şi părăseşte competiţia.

Nici colega lui faimoasă, Mădălina Predoi nu a reuşit să facă faţă presiunii. Deşi în jocul care ar fi dus-o direct în finală, conducea detaşat, a pierdut până la urmă în faţa tinerei de 21 de ani, Corina Petruţ. La duel războinica Beatrice Olaru s-a impus fără drept de apel.

Astfel, duminică, 16 decembrie, în finală se vor duela patru războinici, deşi nimeni nu se aştepta să nu ajungă niciun faimos la final, mai ales că în prima ediţie s-a impus Vladimir Drăghia.

Aşadar premiul de 100.000 de euro va ajunge la unul dintre cei patru finalişti: Alina Andronic, Iulian Pâtea, Corina Petruţ sau Beatrice Olaru.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare