sursa foto:  INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

EXCLUSIV Alertă pentru șoferii vitezomani! Zeci de BMW-uri, pe urmele lor!

Alertă pentru șoferii vitezomani! Zeci de BMW-uri, pe urmele lor! La solicitarea Bugetul.ro, Inspectoratul General al Poliției Române ne-a comunicat că zeci de autoturisme BMW, mai precis 30 de mașini, au intrat deja în dotarea polițiștilor rutieri și că până la finalul lunii aprilie vor ajunge și restul de 70, pentru a completa lotul de 100 de autospeciale. De altfel, încă din luna octombrie a anului trecut, Bugetul.ro a dezvăluit că aceste autorisme vor fi folosite doar în misiunile specifice ale Poliției Rutiere.

„Având în vedere că vorbim de mașini pentru Poliția Rutieră, aceste autospeciale vor fi folosite doar în misiuni specifice. Autoturismele nu vor ajunge la Ordine Publică sau la alte structuri ale Poliției Române, au informat sursele Bugetul.ro”, după cum, am scris, în octombrie 2022, AICI.

Alertă pentru șoferii vitezomani! Zeci de BMW-uri, pe urmele lor!

După ce în spațiul public a apărut informația că autoturismele BMW, inscripționate cu Poliția Română, au ajuns în țară, am făcut o solicitare către IGPR, pentru a afla câte astfel de mașini au intrat până acum în dotarea polițiștilor.

Astfel, IGPR a transmis, pentru Bugetul.ro, că a recepționat până acum 30 de BMW-uri, urmând ca, până la sfârșitul lunii aprilie, să fie livrată și diferența de 70 de autoturisme.

„La solicitarea dumneavoastră adresată Inspectoratului General al Poliției Române – Centrul de Informare şi Relaţii Publice, vă comunicăm următoarele:

Până în prezent, Poliția Română a recepționat 30 de autospeciale de tipul indicat în solicitare, urmând ca, până la finalul lunii aprilie, să fie livrate, în total, 100 de complete, respectiv diferența de 70.

Aceste prime 100 de autospeciale vor fi distribuite atât în București, la Brigada Rutieră din cadrul Direcției Generale a Municipiului București, cât și în teritoriu, la toate unitățile de poliție rutieră din cadrul inspectoratelor de poliție județene, precum și la Brigada Autostrăzi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Conform contractului subsecvent încheiat, cele 100 de autospeciale de poliție vor fi livrate în termen de 270 de zile calendaristice de la data semnării contractului de ambele părți”, a transmis, la solicitarea Bugetul.ro, IGPR.

În octombrie 2022 am prezentat în exclusivitate Istoria unei manipulări: Achiziția de BMW-uri făcută de Poliția Română”, ancheta poate fi citită AICI.

Eugen DINU

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare