sursa foto:  http://epochtimes-romania.com

EXCLUSIV Cât a costat dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Marți, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a organizat pe „teren neutru” așa-zisa dezbatere a președintelui Klaus Iohannis cu jurnaliști și politologi.

Dezbaterea a avut loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) „Carol I”.

Bugetul.ro i-a contactat astăzi pe reprezentanții BCU pentru a afla cât a costat închirierea Aulei BCU, cine s-a ocupat de eveniment și pe ce perioadă a fost închiriată sala.

Vezi și EXCLUSIV Răsturnare de situație! Greșeala comisă de Ludovic Orban

Astfel, reprezentanții Bibliotecii Centrale au declarat, pentru Bugetul.ro, că SNPSA s-a ocupat, în exclusivitate, de închirierea sălii.

Totodată, cei de la BCU ne-au transmis că Aula a fost închiriată doar pentru ziua de azi, 19.11.2019.

„Solicitarea a venit de la SNSPA și este pentru 19 noiembrie, în data evenimentului. Solicitarea a venit săptămâna trecută”, ne-au comunicat cei de la BCU.

În ceea ce privește costurile, reprezentanții BCU au precizat, pentru Bugetul.ro, că „tariful se regăsește pe site”.

Conform tarifelor prezentate pe site, verificate de Bugetul.ro, pentru 200-250 de persoane, câte au fost prezente la dezbaterea lui Klaus Iohannis, închirierea Aulei plus a holului Aulei a fost de 1.250 de euro pe oră.

La eveniment, au participat jurnaliștii și politologii Cristina Şincai (România TV), Radu Tudor (Antena 3), Ramona Avrămescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV), Moise Guran (Europa FM), Ion M. Ioniţă (Adevărul), Clarice Dinu (Hotnews.ro), Silviu Mănăstire (B1 TV) şi Cristian Pârvulescu (SNSPA).

Înaintea dezbaterii, Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a dezvăluit că sala va fi umplută până la refuz.

„În sală, în afara a patru consilieri ai domnului președinte, vor mai fi opt oameni din staff-ul electoral, deci 12 persoane, iar restul de 202-203 persoane, cât ne permite sala, vor fi studenți. Este o dezbatere după model american sau model francez”, a declarat Rareș Bogdan.

Vezi și Schimbări uriașe- Cum se acordă sporurilor la pensie în funcție de vechimea în muncă

Cine e greul executat de Marcel Vela, căruia șeful de la Interne nu a vrut să-i facă public numele

Ministrul de Interne a început execuțiile! Pe cine a dat afară Marcel Vela și de ce

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare