sursa foto:  agerpres.ro

EXCLUSIV Cine a început să-i ‘sape groapa’ lui Florin Cîțu: Operațiunea declanșată de #Rezist

Dezvăluire Bugetul.ro Protestatarii #Rezist se implică în lupta internă din Partidul Național Liberal. Marți, pe pagina de Faceook „Legalizăm.ro” a fost lansat un atac pe față la adresa premierului Florin Cîțu. Cei de la Legalizăm.ro susțin că Florin Cîțu a făcut pușcărie două zile, în perioada în care a fost la studii în SUA, pentru că a condus sub influența alcoolului sau a drogurilor. Bugetul.ro vă dezvăluie cine se află în spatele Legalizăm.ro. Proiectul „Legalizăm.ro” este susținut de ONG-ul Evoluție în Instituție. Cine este președintele ONG-ului respectiv? Nimeni altul decât liderul #Rezist Cristian Dide.

Legalizăm.ro recunoaște pe pagina de socializare că acest atac este unul lansat în contextul luptei pentru șefia Partidului Național Liberal.

Mai mult, „reziștii” afirmă că aceste informații le-au fost furnizate de oameni care îl susțin pe contracandidatul lui Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL-ului, Ludovic Orban.

Pe de altă parte, în spatele atacului s-ar putea afla, în realitate, partenerii de Coaliție din USR-PLUS, având în vedere că Dide a fost observator electoral pentru Alianța 2020, la alegerile europarlamentare din 2019. Astfel, lupta internă din PNL ar putea fi folosită pentru a distrage atenția de la adevărații păpușari care au comandat atacul la premier.

Florin Cîțu a recunoscut că a condus sub influența alcoolului

Întrebat miercuri, după ședința de Guvern, dacă este adevărată informația care circulă în spațiul public, anume că a fost închis două zile, pentru că a condus sub influența drogurilor sau a alcoolului, Florin Cîțu a recunoscut că a condus băut.

Cîțu a precizat că a fost o greșeală de acum 20 de ani.

Acum 20 de ani, a fost vorba de un proces de condus sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în 4 tururi de scrutin cu PSD n-a apărut această informație, apare acum în competiția internă din PNL”, a afirmat, miercuri, Florin Cîțu.

Atacul demarat de #Rezist împotriva lui Florin Cîțu

Motivul pentru care aceasta știre despre prim-ministrul României iese la iveala dupa 20 de ani, este că Florin Cîțu candidează pentru postul de președinte al PNL. Datorită acestui fapt, sursele noastre politice, care susțin contracandidatul domnului Cîțu, au început să îi sape groapa și ne-au furnizat această informație pe care noi o considerăm de interes public.

📖Articolul în baza căruia a fost condamnat:
321J.2 Operating while under the influence of alcohol or a drug or while having an alcohol concentration of .08 or more (OWI).
Site-ul unde puteți vedea detaliile despre dosarul “FLORIN CITU”
www.iowacourts.state.ia.us”, se precizează, pe pagina de Facebook, Legalizăm.ro.

Dovada că Legalizăm.ro este un proiect inițiat de Asociația Evoluție în Instituție

Cristian Mihai Dide, observator electoral pentru USR-PLUS

La alegerile europarlamentare din 2019, Cristian Dide a fost observator electoral al USR-PLUS în Craiova.

Sâmbătă seara am ajuns la Craiova alături de Eve. Am fost delegați din partea Alianței 2020 în secțiile de votare 99 și 100 din Craiova. Amândouă au fost în același liceu, cu toate acestea secția mea a fost fruntașă pe Craiova la lista suplimentară. 268 votanți, majoritatea cică veneau de la o nuntă 🙂

Cea mai mare bucurie a fost când referendumul a trecut de 30% apoi ne-am apucat de treabă, numărat de voturi, sigilat etc. La ora 2 eram în hotel.

A doua zi ne aștepta redactarea plângerilor contravenționale ale avertismentelor de la Sibiu, era ultima zi. Nouă la număr.

Condamnarea lui Dragnea ne-a prins la aranjarea acestora, nu prea am avut timp să ne bucurăm. Eram la sediul USR Craiova, am vrut să desfacem o șampanie dar am realizat că nu puteam să bem pentru că Evelina trebuia să conducă până la București. Așa că am făcut o poză am pus-o pe Facebook și ne-am întors la plângerile noastre.

A fost o senzație plăcută după ce am văzut că Alianța stătea foarte bine și că Dragnea a fost legat…am tot sperat că Alianța va trece pe 2, nu am avut noroc.

Evelina a fost foarte fericită, și a fost dezamăgită că nu a fost și ea în Victoriei să sărbătorim. Îmi pare rău!

În schimb eu mă gândeam ce dracu facem în continuare, prevâd o demobilizare, la fel cum a fost și după Colectiv, OUG 13, 10 August, mereu, mereu ne-am oprit la jumătate. Războiul meu nu a fost niciodată cu Dragnea, războiul meu este cu instituțiile. Dragnea este doar rezultatul micii corupții pe care o găsești la tot pasul, al orgoliilor pe care le au oamenii care pot să schimbe ceva, sau al indiferenței unora.

Eu nu am să mă opresc aici, trebuie să terminăm lupta pe care o avem cu jandarmerie, ea trebuie dizolvată, după ce terminăm acest lucru trebuie să redresăm Poliția Română, care a ajuns o mârțoagă, după care trebuie să ne asigurăm că justiția independentă care lucrează în folosul cetățeanului și care evoluează. Acestea sunt scopurile mele și ale asociației Evoluție în Instituție.

Am nevoie de ajutorul vostru. Nu vă opriți să ne susțineți financiar. Cu cât mai repede ajung la 10.000Euro lunar cu atât voi putea să fac mai multe. Voi angaja un jurist și încă un avocat la asociație, voi putea să susțin mai multe acțiuni de stradă, pentru că nu voi mai fi nevoit să fac muncă de birou. Dar pentru asta am nevoie de voi, vorbiți cu prietenii și amicii voștri care credeți că ar putea să ne susțină financiar șă înceapă să o facă.

Vă mulțumesc că sunteți alături de noi pentru a avea niște instituții corecte și democratice.”, spunea Dide, în 2019.

Vezi și Informația momentului! Florin Cîțu ar fi făcut închisoare (document)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare