sursa foto:  bursa.ro

EXCLUSIV După ce a fost acuzat că vrea să pună mâna pe SMURD, Marcel Vela oferă o replică spumoasă: ‘Am văzut că s-au înșelat’

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, a declarat, pentru Bugetul.ro, că ministrul de Interne, Marcel Vela,prin reorganizarea demarată, vrea să pună mâna pe SMURD.

Mai mult, conform lui Coarnă, șeful MAI ar urmări să-i înlocuiască pe șefii din Poliție, care nu corespund profilului său politic.

La solicitarea Bugetul.ro, ministrul de Interne, Marcel Vela, a reacționat la acuzațiile lui Dumitru Coarnă.

Vezi și EXCLUSIV Dumitru Coarnă îl ‘denunță’ pe Marcel Vela: ‘Vrea să pună mâna pe SMURD! Minte’

Ministrul de Interne ne-a declarat că nu comentează „ce spun prezicătorii sau ghicitoarele”. Totodată, Marcel Vela ne-a precizat că nu va intra în polemici sterile.

Nu comentez ce spun prezicătorii sau ghicitoarele. Am văzut că s-au înșelat și cu Apocalipsa! Cât despre jigniri, am constatat că acesta este un mod de lucru al unora și nu voi intra în polemici sterile”, a spus, pentru Bugetul.ro, Marcel Vela.

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, a declarat, pentru Bugetul.ro, că ministrul de Interne, Marcel Vela, minte atunci când spune că reorganizarea va fi în folosul cetățeanului. Mai mult, Dumitru Coarnă acuză că, prin reorganizare, Marcel Vela vrea să pună mâna pe SMURD. 

Marți, șeful SNPPC a dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că s-a întâlnit, luni, cu secretarul de stat Bogdan Despescu, la sediul IGPR, unde l-a întrebat dacă există vreun plan pentru reorganizarea începută de Marcel Vela și dacă există finanțare.

Vezi și Polițiștii se reped la Marcel Vela: Procedează precum Carmen Dan! Operațiune demarată în week-end

Dumitru Coarnă ne-a spus că, în mod paradoxal, n-a primit niciun răspuns. Vezi continuarea AICI.

Vezi și Toți șoferii sunt vizați! Marcel Vela schimbă legea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare