sursa foto:  Facebook

EXCLUSIV! Lista neagră a lui Țuțuianu! Dezvăluiri șocante – cum se face „justiție”

În anul 2014, pe atunci președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu a declarat război unor medici de familie. I-a și numit într-o conferință de presă, cu nume și prenume. Recent știrea cu lista neagră a fost ștearsă, în schimb a rămas încă sus dovada conferinței de presă în care punea la zid, POLITIC, medici din județ care nu-i dădeau ascultare și cerea directoarei Casei Județene de Asigurări, dar și DSP să treacă la amenzi.

Pretextul? Că medicii nu ar oferi servicii medicale de calitate și că și-ar consulta pacienții în funcție de culoarea politică portocalie. Surprinzătoare afirmațiile domnului fost ministru al Apărării în condițiile în care întregul județ era roșu.

„Dacă doamna Zaharia de la Casa de Sănătate nu trece la aplicarea legii, îi voi cere schimbarea din funcție”, declara atunci liderul PSD Dâmbovița, numind-o pe lista neagră și pe medicul din comuna Morteni, Claudia Chirculescu.

Directoare cu salariu mai mare decât Iohannis

Doamna Zaharia s-a pensionat și a fost înlocuită de o apropiată a lui Țuțuianu, Niculina Sandu. Absolventă de liceu agricol, cu studii medii, aceasta a dat de 5 ori concurs pentru a putea lucra la ghișeul Casei de Asigurări. Ulterior, și-a completat studiile la Universitatea Valahia, la IDD, unde abia după 5 ani a reușit să-și ia o diplomă de economist. Cu toate că nu a excelat deloc în profesie, aceasta a fost înscăunată, FĂRĂ CONCURS, la CJAS Dâmbovița. Chiar dacă nici criteriile de eligibilitate nu le îndeplinea nu a contat. Domnul Burcea, președinte al CNAS, proaspăt arestat, acuzat că ar fi furat din banii suferinzilor aflați pe patul de moarte, bun prieten cu Adrian Țuțuianu, a considerat că legea nu trebuie aplicată și pentru Niculina Sandu.

Potrivit liderului de sindicat, Ion Oproiu, aceasta are un salariu lunar de 18.000 lei, peste președintele Iohannis și conduce instituția într-un stil autoritar, terorizându-și angajații.

Interesant este că cei de pe lista neagră a domnului Țuțuianu s-au trezit cu amenzi halucinante și controale nenumărate de la CJAS.

Pe cine a supărat medicul Claudia Chirculescu?

Claudia Chirculescu, medic de 20 de ani în comuna Morteni din Județul Dâmbovița are o diplomă de medic pe care scrie nota 10. Nu mai știe numărul sancțiunilor primite de la CJAS și al contestațiilor la care nu a primit răspuns.

„Într-o zi, actualul șef al Corpului de Control, Minodora Cristea, a venit la mine și mi-a întins o hârtie: Domnul Adrian Țuțuianu ne-a trimis. M-am uitat peste hârtie și i-am zis: dar, doamnă nu sunt eu. Pe hârtie scrie doctorița Duțică de la Moreni. Și ea mi-a zis: stai că am și pentru tine. Și a scos un teanc de foi, în care a căutat-o și pe a mea.

Am fost chemată la Primărie de cei de la CJAS și nu doar o dată. La un moment dat mi-au spus că este cazul să mă reconciliez cu primarul sau nu-mi va fi bine. Eu nu am vrut să merg cu el în campanie. Dar nu că aș fi avut ceva cu el, pur și simplu nu mă interesează deloc politica. S-a supărat și a început să facă o campanie de denigrare a mea”, ne-a povestit medicul.

Una din amenzile aplicate medicului Claudia Chirculescu a fost pentru că angajatul ei le-ar fi vorbit urât unor pacienți, în afara programului. Evident că și acest control al CJAS s-a desășurat tot la Primărie. Ați mai auzit așa ceva? Casa de Asigurări de Sănătate, instituție PUBLICĂ, controlează medicii și îi umilește în fața Primarului. Cu siguranță, prin Coreea de Nord am mai găsi exemple.

„Au spus că am bătut o bătrână. Erau cei de la CJAS la Primărie și m-au chemat. Cei de la CJAS merseseră de multe ori în sat pe la oameni să adune declarații împotriva Claudiei. Mi-am dat seama că și de data asta pun ceva la cale și am ieșit afară. Și se apropie o bătrână de primărie și i-am zis: Sărut mâna, mamaie. Ce faci? Ea mi-a răspuns că bine. Apoi am întrebat-o dacă mă cunoaște și dacă a venit să depună declarație împotriva nenorocitului de angajat al doctoriței. Și mi-a zis că nu m-a văzut în viața ei, dar că bărbatul ăla a bătut-o rău. Și am întrebat-o dacă sigur îl cunoaște. Și mi-a răspuns că da. Apoi i-am zis că eu sunt și ea a zis: pai deh, așa vorbește lumea. Altă dată s-au dus la poartă la un fost pușcăriaș pentru crimă și au luat declarații împotriva mea. La asta s-a pretat CJAS. Și pentru asta noi am luat amenzi fără număr”, ne spune domnul Ștefan, angajatul medicului Claudia Chirculescu.

Abuzuri uluitoare

„La un moment dat, am zis gata, stop. Mă mut. Renunț. Și am început să-mi caut să plec din județ. Apoi, s-au panicat pacienții mei de-o viață… vă dați seama ca eu sunt medic de 20 de ani aici. Și s-au luat la ceartă cu doamnele de la CJAS. Lăsați-ne doctorița în pace, au strigat. Mi-am făcut meseria mereu cu dăruire și din suflet. Salariul nu este mare, dar din dragoste pentru medicină și pentru oamenii aceștia pe care-i cunosc de o viață, am continuat aici. Dar abuzurile nu s-au mai oprit. Cred că domnul Țuțuianu s-a supărat pe mine pentru că într-o zi Luiza Greaca, o blondă apropiată de el,  mai nou cu funcție pe la Achiziții Spitalul Județean Târgoviște, a venit la mine cu o altă doctoriță și a spus că vrea ca aceasta să vina să consulte și ea pacienți din sat. I-am zis să vină, dar am dat-o afară din cabinet și i-am zis că vorbesc cu doctorița nu cu ea. S-a supărat tare și m-a spus domului Țuțuianu. Apoi și primarul pe care-l știu de când era mic mi-a făcut viața un iad… El avea doar 7 clase până nu demult. Acum a picat bacul cu 2, dar el este cel care șterge cu mine, MEDIC, pe jos”, ne-a povestit Claudia Chirculescu.

Vezi si Unici în lume! Primarul de la 80 km de București care a luat 2 la bac! Un politician important l-a promovat

Zeci de contestații, plângeri, iar poveștile medicului Chirculescu sunt multe, parcă desprinse dintr-un film al trecutului.

Acuzații absolut ȘOCANTE

„Ştiam că o să vină ziua (dar nu aşa repede), când Adrian Ţuţuianu o să se jelească pe la televiziuni şi o să povestescă poporului cum a plecat el în lacrimi de la Ministerul Apărării!

El care timp de cinci ani a fost satrapul judeţului Dâmboviţa, el care a băgat oameni în mormânt, care a distrus destine băgând oameni nevinovaţi în puşcărie doar pentru că au avut curajul să-i stea în cale, şi nu au cedat așa cum au făcut-o alţii care i-au căzut în genunchi în toaleta Hotelului Internaţional din Sinaia, acum se jeleşte în faţa camerelor de filmat”, este și declarația șocantă a unui co-județean de-al lui. Acuzațiile îți fac părul măciucă și le puteți citi AICI, pe dambovitanews.ro.

Noi am rămas fără cuvinte…

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare