sursa foto:  b1.ro

Update! Primăria Sectorului 1 susține că nu a majorat taxele și impozitele locale

Update! Într-un răspuns pentru Bugetul.ro, Primăria Sectorului 1 susține că nu a majorat taxele și impozitele locale.

„Solicitarea dumneavoastră prin care doriți să vă comunicăm cu cât au fost majorate taxele și impozitele locale în anul 2021 în Sectorul 1 a fost înregistrată la instituția noastră cu numărul 05/05.01.2021. Legat de aspectele solicitate de dumneavoastră, Serviciul Imagine și Cultură a fost împuternicit să vă comunice următoarele:
Primăria Sectorului 1 nu a majorat taxele și impozitele locale”, ne-a transmis Primăria Sectorului 1.

Mai mulți locuitori din Sectorul 1 ne-au informat că impozitul pe clădiri a fost majorat, începând cu anul 2021. În plus, Bugetul.ro a intrat în posesia Bugetului General Centralizat al Consiliului Local Sector 1, buget care a fost rectificat la 29 decembrie 2020 și este semnat chiar de primarul Clotilde Armand.

Mai precis, la rubrica „Impozite și taxe pe proprietate”, pentru anul 2021, se estimează venituri de 318.132 mii de lei.

În anul 2020, din taxe și impozite pe proprietate a fost acumulată suma de 274.871,17 mii de lei, conform facsimilului prezentat mai jos de Bugetul.ro.

Asta înseamnă că în 2021 se estimează ca, din taxe și impozite, să intre în bugetul local cu 43.260,83 mii de lei mai mult față de 2020.

Conform estimărilor, în 2023, în Bugetul Local al Sectorului 1 ar urma să ajungă suma de 350.074 mii de lei din impozite și taxe pe proprietate – cu 75.202,83 mii de lei față de 2020.

Biroul de Presă al Primăriei Sectorului 1 nu ne-a infirmat că taxele pe proprietate au crescut în 2021

Astfel, marți, reporterul Bugetul.ro a contactat Primăria Sectorului 1, instituție aflată în subordinea lui Clotilde Armand, pentru a afla cu cât au crescut taxele și impozitele pe proprietate.

Reprezentantul Biroului de Presă al Primăriei Sectorului 1 nu ne-a infirmat faptul că taxele pe proprietate au crescut, însă nu ne-a putut transmite telefonic cu cât s-au majorat în acest an, el urmând să transmită solicitarea la Direcția Taxe și Impozite Locale Sector 1.

Bugetul.ro a încercat să ia legătură telefonic și cu DITL Sector 1, fără succes însă.

Ca atare, i-am trimis un e-mail, iar răspunsul Primăriei Sectorului 1 îl vom publica imediat ce îl vom primi.

Vezi și

Vești triste continuă să vină de la Guvern pentru români. Plata acestor sume de bani a fost amânată pentru anul 2022

Scandalul dintre polițiști și Guvern continuă: ‘Este mai gravă decât înghețarea drepturilor salariale’

Bătaie de joc? Clotilde Armand trebuie să dea explicații! Parcul Elisabeta Rizea, inaugurat de Armand pe final de 2020, se află în litigiu?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare