mustata

sursa foto:  Facebook

EXCLUSIV Manipulare grosolană a lui Andrei Caramitru! Cine apare, în realitate, în ‘dovada’ prezentată de USR-ist

EXCLUSIVITATE BUGETUL.RO!!! Un atac incredibil al USR-istului Andrei Caramitru la adresa PNL a fost lansat luni, 30 septembrie 2019. 

Acesta susține într-o postare pe Facebook că Vasile Blaga, europarlamentar PNL și fost președinte PDL, s-a întâlnit cu membrii Clanului Sportivilor, prezentând drept dovadă și o imagine din profil cu un bărbat care pare să fie liberalul acuzat de Caramitru Jr.

Numai că – ATENȚIE!!! – în fotografia prezentată de Andrei Caramitru apar, de fapt, suporterii Stelei. Negocierile dintre fanii Stelei și Gigi Becali au fost transformate într-un atac la PNL.

Poza pe care o prezintă Caramitru Jr. pe pagina de socializare este de la o întâlnire pe care suporterii Stelei au avut-o, în 2010, cu Gigi Becali și Victor Pițurcă, la acea vreme aflat pe banca grupării roș-albastre.

În fotografie apare Gheorghe Mustață, unul dintre liderii Peluzei NORD Steaua, și alți membri ai facțiunilor roș-albastre. În acea perioadă, fanii erau certați cu patronul Gigi Becali și s-au întâlnit în Complexul Sportiv Steaua, pentru a discuta cu finanțatorul și cu antrenorul Victor Pițurcă.

Fanii Stelei au încercat să-l convingă pe Becali să nu mai intervină la echipă, sperând, astfel, ca Pițurcă să rămână antrenor la club, acțiunea fiind, însă, fără succes. Ulterior, Victor Pițurcă a părăsit banca Stelei.

Ce a postat Caramitru Jr. pe Facebook

„Dacă PNL a decis sa atace brutal pe oricine din USR, am și eu dreptul sa ripostez. Așa ca încep cu Blaga.

Știati ca a fost prins negociind cu clanurile de interlopi candidaturile la primăria Bucuresti (îl vedeți in poza cu clanul Sportivilor) ? Știati ca finul lui a fost arestat pentru ca fura din vilele oamenilor împreuna cu câțiva interlopi? Știati ca a fost sub acuzație DNA de mita de vreo 700’000 de EUR si achitat cam suspect (unii din dosar și-au recunoscut vina; judecătoarea a fost plasata sub ancheta după)?

Dar nu-i nimic. Dl Blaga e important. Europarlamentar. Sef mare pe acolo. Și el da tonul la toate atacurile împotriva USR. Nu-i nimic. Sa afle lumea cine sunteți.

Votati Săgeata. Votati “România Normală”. A peneleului. Dacă sunteți prosti așa veți vota. Dar ne-am trezit. Și nu vom vota așa. Și nu ne e frică.

Da – vom colabora cu voi ca nu avem încotro (nici voi nu aveți încotro și sunteți obligați sa faceți guvern cu noi deși ne urâți). Însă nu cu Blaga. Cu cei civilizati și curați de acolo – aia putini cât sunt. Nu cu baronii penali ai vostri. Dați-i naibii afara o data pentru totdeauna – ca o sa ajungeți altfel lângă PSD, la 10%, in câțiva ani dacă nu faceți curatenie”, a scris el, postarea fiindu-i distribuită de sute de persoane.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare