sursa foto:  cotidianul.ro

EXCLUSIV ‘Moștenire’ de la Guvernul PSD! Omul din spatele lui Marcel Vela, fost consilier personal al lui Carmen Dan și Mihai Fifor

Recent, Bugetul.ro v-a dezvăluit că Marcel Vela, noul ministru al Afacerilor Interne, îl are pe post de consilier personal pe generalul Gelaledin Nezir – primul general turc al României, fără doar și poate, un adevărat profesionist.

În perioada în care PSD a fost la guvernare, Gelaledin Nezir a ocupat mai multe funcții pe lângă șefii Ministerului Afacerilor Interne și cel al Apărării.

Vezi și EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

Gelaledin Nezir a fost și consilierul personal al lui Carmen Dan, la Ministerul Afacerilor Interne. De asemenea, el a fost și șeful de cabinet al lui Mihai Fifor, în perioada în care acesta s-a aflat la conducerea MApN.

Mai mult, în luna august a acestui an, el a fost numit drept consilier în aparatul de lucru al vicepremierului, fotoliu ocupat, în vremea respectivă, de Mihai Fifor.

Ce îl recomandă pe Gelaledin Nezir

Generalul Nezir este omul care a coordonat funeraliile fostului suveran al României, Mihai I. De asemenea, tot Gelaledin Nezir s-a ocupat și de ceremonialul repatrierii Reginei-Mamă Elena, în luna octombrie 2019.

Generalul Nezir este primul general turc al României şi a ocupat funcţii importante în Ministerul Afacerilor Interne, la Ministerul Apărării Naționale sau la Ministerul Justiţiei.

Vezi și Cine e greul executat de Marcel Vela, căruia șeful de la Interne nu a vrut să-i facă public numele

Gelaledin Nezir a absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi „Nicolae Bălcescu”, din Sibiu – Arma Infanterie, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Administrative a Universităţii Ovidius – Constanţa, fiind licenţiat în istorie, dar şi în managementul organizaţiei la Academia Forţelor Terestre din Sibiu, are un master în comunicare şi relaţii publice, dar şi unul în combaterea criminalităţii organizate, a absolvit Colegiul Naţional de Apărare şi Colegiul Naţional de Afaceri Interne.

Nezir a fost decorat de mai multe ori în cariera sa: Ordinul Naţional „Pentru merit” în grad de Cavaler – 2004; Semnul onorific „În serviciul Patriei”, pentru ofiţeri, XX ani de activitate – 2007; Semnul onorific „În serviciul Patriei”, pentru ofiţeri, XV ani de activitate – 2002; Emblema de Onoare a Armatei României – 2007; Emblema de Onoare a Forţelor Terestre – 2008.

Vezi și Dumitru Coarnă a bătut palma cu Marcel Vela! Promisiunea ministrului de Interne: Se aplică de la 1 ianuarie 2020

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare