sursa foto:  timpuldevalcea.net

EXCLUSIV Poliția confirmă! Un deputat PNL, din tabăra Orban, anchetat că ar fi furat curent! Reacția liberalului

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că Ervin Molnar, fost lider al PNL Târgu Mureș până marți, ar fi anchetat de Poliția Română, pentru că, la un control, angajații Electrica ar fi descoperit că liberalul este racordat ilegal la curent trifazic. IPJ Mureș a confirmat astăzi, pentru Bugetul.ro, că Ervin Molnar, fost șef la Apele Române, apare într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcționării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate ori modificarea fără drept a componentelor instalațiilor energetice”. Trebuie precizat că, potrivit IPJ Mureș, deocamdată polițiștii efectuează cercetări „in rem”, adică cu privire la faptă, urmând ca, ulterior, dacă Parchetul va hotărî, să se treacă la cercetarea „in personam” – cu privire la persoană. Contactat de Bugetul.ro luni, 14 iunie, și întrebat dacă este adevărat că angajații Electrica au descoperit, la un control, că este racordat ilegal la curent trifazic, Ervin Molnar ne-a infirmat această informație și a început să râdă.

Nu (n.r. – râde!). Nu, domnule, fiți serios, nici pomenelă! Dar cine scoate asemenea aberații? Cine v-a dat asemenea informații, asemenea aberații? Doamne, iartă-mă! Cum să fiu racordat? Eu trăiesc într-un cartier civilizat, cu oameni normali, nu trăiesc în altă parte”, a declarat luni, 14 iunie, Ervin Molnar, pentru Bugetul.ro.

Eu am înțeles că cineva îmi vrea răul și îmi caută nod în papură, dar așa ceva este cam prea mult”, a precizat, pentru Bugetul.ro, fostul șef de la Apele Române.

Răspunsul primit de la IPJ Mureș: 

La nivelul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, se află înregistrat un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcționării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate ori modificarea fără drept a componentelor instalațiilor energetice”, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr. 123/2012 a energiei electrice și gazelor naturale, în cadrul căruia polițiștii efectuează cercetări „in rem” (asupra faptei), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea stabilirii situației de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, este răspunsul dat de IPJ Mureș, pentru Bugetul.ro.

Ce spun sursele Bugetul.ro:

Conform informațiilor noastre, pe numele liberalului Ervin Molnar, domiciliat în Livezeni, a fost depusă o plângere penală la IPJ Mureș.

Motivul? La un control al Electrica s-a descoperit că Molnar ar fi racordat ilegal la curent trifazic. Prejudiciul în dosar ar fi de 12.000 de lei, calculat pe ultimii 3 ani.

Marți, Ervin Molnar a pierdut șefia PNL Târgu Mureș

Marți, 15 iunie, tabăra lui Ludovic Orban a suferit o primă înfrângere în fața taberei reformiștilor lui Florin Cîțu.

Şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, doctorul Horaţiu Suciu, a câştigat competiţia pentru conducerea filialei Târgu Mureş a Partidului Naţional Liberal, în detrimentul lui Ervin Molnar.

Dintr-un total de 219 de voturi valabil exprimate, doctorul Horaţiu Suciu a obţinut 135, în timp ce deputatul Ervin Molnar a primit 84 de voturi.

Vezi și

EXCLUSIV Se confirmă ancheta Bugetul.ro! DSVSA are contract cu fabrica pe care o controlează. Însă refuză să facă publică valoarea înțelegerii

EXCLUSIV Prima reacție a Ralucăi Turcan, după ce un ministru USR-PLUS a cerut modificarea formulei de calcul a pensiilor militarilor și polițiștilor

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare