sursa foto:  facebook

EXCLUSIV! Poți fi hipnotizat fără să știi! Cum se poate așa ceva – detalii uimitoare despre hipnoză de la celebrul hipnotist, Andrei Voicu

Andrei Voicu este unul dintre cei mai buni hipnotiști din România la ora actuală. A învățat singur arta manipulării minții umane în urmă cu 8 ani, iar astăzi trăiește din hipnoza. Ține spectacole cu sălile pline, face terapie cu cei aflați în nevoie, vindecă suflete și minți și a ales să-și folosească abilitatea doar în sens pozitiv.

Oricine poate învăța să facă hipnoză. Eu țin și cursuri în acest sens. Nu toți sunt la fel de performanți în domeniu pentru că nu practică”, ne spune Andrei care adaugă și că „oricine poate fi hipnotizat, mai greu sau mai ușor„. „Am avut și preoți la cursuri, și psihologi. Culmea preotul a fost cel mai sugestibil„, povestește hipnotistul zâmbind.

El a tratat și continuă să trateze multe afecțiuni ale minții subconștiente prin hipnoză. Are un cabinet al său și acolo își primește clienții.”Depresii, anxietăți, dependențe de droguri sau jocuri de noroc… am avut mulți clienți care s-au vindecat. De fiecare dată când vine cineva la mine, verific să văd dacă e ceva în neregulă cu mintea și pot interveni doar eu sau dacă trebuie să meargă și la doctor. Uneori hipnoza este un instrument care ajută și susține un tratament. Cancerul, de exemplu… în SUA s-au făcut multe experimente cu hipnoză și s-a dovedit științific rolul important pe care îl are în vindecare„.

Poți face pe cineva să se îndrăgostească de altcineva?

Am dorit să știm cam de câte ședințe are nevoie o persoană care vrea să scape de o fobie sau de o dependență și cât ar costa-o. „Nu poți face minuni într-o singură ședință, deși am avut un caz fericit din Piatra Neamț, când totul s-a rezolvat într-o oră. Dar asta pentru că persoana era foarte sugestibilă. Sunt, însă persoane mai analitice și atunci ai nevoie de mai mult timp ca să antrenezi mintea în sensul dorit. Onorariul este discutabil, dar în general costă 460 lei ședința„.

Poți face pe cineva să se îndrăgostească de un anumit bărbat sau femeie – o întrebare la care mulți internauți au căutat răspunsul pe google. Asta fac doar pe scenă. Și atât!, ne precizează Andrei, care ne adaugă că el practică doar partea frumoasă și corectă a manipulării minții. Deci se poate! Un hipnotist performant poate induce sentimente.

Campanii electorale prin hipnoză

Poți fi hipnotizat și fără să știi. Se numește hipnoză ascunsă. Oricine poate fi hipnotizat în această manieră. Gândiți-vă că noi singuri întrăm în transă de mai multe ori pe zi, transă naturală. De exemplu, când suntem complet absorbiți de un film. Nu mai vedem, nu mai auzim în jur„, ne explică Andrei.

În trecut s-a vorbit mult despre flacăra violet și impactul campaniilor electorale hipnotice. Andrei Voicu a dorit să păstreze misterul cu privire la acest subiect, însă în mod cert mintea umană a fost și continuă să fie sedusă în timpul momentelor politice cheie. Cum? Prin mesaje subliminale și alte tehnici hipnotice, care dacă sunt utilizate eficient, aduc succesul așteptat. Secretele hipnotiștilor nu am reușit să le deslușim încă.

„Mintea subconștientă ne conduce viața”, au fost cuvintele lui Andrei, care arată pe scurt rolul hipnozei în societatea de astăzi. Un instrument care poate aduce binele, dar și extrem de periculos dacă este la dispoziția unor persoane fără scrupule.

Vezi și Un grup italian profită la maximum de obligativitatea care intră în vigoare la 1 august! Peste 100.000 de români sunt vizați

Este oficial! Se formează un nou gigant pe piața de telefonie mobilă-Pericol pentru Orange, Telekom și RCS&RDS

Vești bune pentru români: Ce se va întâmpla cu tichetele de masă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare