sursa foto:  ziaruldecraiova.ro

EXCLUSIV! Răsturnare de situație în cazul șoferului cu numere anti-PSD! Ce nu i-au aplicat agenții de la Rutieră

Răzvan Ștefănescu, proprietarul mașinii cu numere anti-PSD, are mari probleme. Poliția Rutieră i-a deschis dosar penal, i-a reținut numerele de înmatriculare ale mașinii și i-au luat și permisul.

Luni, agenții de la Brigada Rutieră i-au reținut numerele de înmatriculare cu mesajul „M..E PSD” și permisul de conducere, după ce l-au oprit în trafic pe Ștefănescu.

Totuși, Răzvan Ștefănescu a scăpat de amendă. Astfel, informațiile apărute pe rețelele de socializare în acest sens s-au dovedit a fi false. Dezvăluirea a făcut-o chiar el, pentru Bugetul.ro.

„Nu mi-au dat amendă”, a precizat Ștefănescu, pentru Bugetul.ro.

Proprietarul autoturismului care a a făcut valuri în România nu ne-a spus dacă intenționează să ceară daune pe viitor, în caz că va avea câștig de cauză în fața oamenilor legii.

Stabilit în Suedia, Răzvan Ștefănescu este de profesie șofer și s-a întors în concediu în țară, astfel că, în cazul în care autoritățile nu-i vor oferi permisul înapoi până la plecarea din România, s-ar putea să aibă mari probleme la locul de muncă.

Vezi și Un gigant german lansează un atac-fulger! Zeci de magazine vor apărea în România peste noapte

Special! Ce salariu are Cristian Prescorniţoiu, şeful Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea, bugetarul care i-a jignit pe cei din Diaspora: La miting vin hoții și curvele!

Lia Olguța Vasilescu anunță finalizarea unei investiții uriașe! După șase ani, s-a reușit eliminarea lor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare