sursa foto:  grand-pardubice.cz

Un gigant german lansează un atac-fulger! Zeci de magazine vor apărea în România peste noapte

Un gigant german și-a întocmit planurile pentru un atac-fulger. Zeci de magazine vor apărea în România peste noapte.

Discounterul german de moda Kik este deja unul dintre cele mai puternice cinci branduri de profil din Ungaria si Cehia, iar acum isi pregateste intrarea in Romania, notează zf.ro.

„Primul magazin Kik din Romania va fi deschis pe 28 septembrie la Oradea. Avem mare incredere in piata romaneasca (…). Ca de fiecare data, vrem sa ne extindem, insa atent, de aceea avem in plan ca in 2019 sa ajungem la 35 de magazine. Ne vom analiza constant evolutia si progresul din piata, si la nevoie ne vom adapta strategia dupa consumatorul roman”, a declarat Katharina Mareike Jonas, vice head of corporate communications and public affairs pentru grup.

Kik se află în portofoliul gigantului german Tengelmann, un grup care nu este străin de piața noastră, fiind prezent anterior cu doua branduri Plus Discount (lant de magazine preluat de Lidl in 2011) si OBI (retailer de bricolaj care s-a retras de pe piata pentru ca inregistra pierderi). Magazinele OBI au ajuns in mainile altor retaileri – Kika, Hornbach si Jumbo.

Vezi și Special! Ce salariu are Cristian Prescorniţoiu, şeful Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea, bugetarul care i-a jignit pe cei din Diaspora: La miting vin hoții și curvele!

Lia Olguța Vasilescu anunță finalizarea unei investiții uriașe! După șase ani, s-a reușit eliminarea lor

Mai multe categorii de salariați se pot pensiona mai devreme! Legea se aplică de joi

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare