sursa foto:  g4media.ro

Special! Ce salariu are Cristian Prescorniţoiu, şeful Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea, bugetarul care i-a jignit pe cei din Diaspora: La miting vin hoții și curvele!

Protestul anunţat în Piaţa Victoriei pe data de 10 august pare să-i streseze rău de tot pe unii români cu funcţii înalte. Este cazul și al lui Cristian Prescorniţoiu, şeful Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea. Bugetarul a distribuit pe contul său de Facebook o postare care a devenit virală pe internet. Potrivit mesajului din postarea respectivă, cei care vor merge la miting, pe data de 10 august, sunt curve și hoți.

Oficialul a distribuit postarea pe contul său de Facebook, cont pe care l-a închis, după un val de reproșuri.

Mesajul integral:  „10 august, cea mai mare sărbătoare europeană. Se goleşte Europa de Cerşetori, Hoţi şi Curve din România”.

Bugetul.ro vă prezintă ce venit are Cristian Prescornițoiu.

Șeful Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea, are un salariu la care unii nici nu visează. Acesta are venituri anuale de 90696, 00, adică peste 900 de milioane de lei vechi.

Nici la capitolul imobile nu stă rău. Bugetarul deține două case și un apartament. Potrivit celei mai recente declarații de avere, Prescorniţoiu are două terenuri intravilane și unul forestier.

Acesta este posesorul unui autoturism Skoda, achiziționat în 2007, în leasing.

Veniturile familiei sunt completate de cele ale soției. Aceasta este profesoră și are un venit anual de 43920,00 lei.

În concluzie, cei doi duc o viață lipsită de griji și nu vor fi puși niciodată în situația de a munci în străinătate, la fel ca românii pe care acesta i-a jignit.

Vezi și Lia Olguța Vasilescu anunță finalizarea unei investiții uriașe! După șase ani, s-a reușit eliminarea lor

Mai multe categorii de salariați se pot pensiona mai devreme! Legea se aplică de joi

Lovitură în plin pentru „omul negru” al lui Liviu Dragnea! Guvernul PSD taie în carne vie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare