sursa foto:  loccidentale.it

EXCLUSIV Revenire de senzație! Comisarul care a avut tupeul să se ia la trântă cu primarul reintră în scenă!

Supranumit „Cattani de România”, comisarul-șef Sorin Susanu, cel care s-a certat cu fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, revine la șefia Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Timiș, începând de joi.

Contactat de Bugetul.ro, Sorin Susanu ne-a confirmat informația. Totodată, el a precizat, pentru Bugetul.ro, că revine la șefia instituției pentru a face lucrurile să intre într-o normalitate și pentru a face ca activiatea ANPC să fie una corespunzătoare, la nivel european.

Da, revin în zona Vest, regiunea Timiș, pentru a face ca lucrurile să intre într-o normalitate și activitatea instituției noastre să fie una corespunzătoare și la nivel european, fără niciun fel de derapaje sau excese.

Am convingerea că această normalitate se va putea așeza și comisarii să reușească să-și desfășoare activitatea corespunzător”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, noul șef al Protecției Consumatorului Timiș.

Se va merge pe consiliere și mediere, în raport cu agenții economici

În exclusivitate pentru Bugetul.ro, Sorin Susanu a explicat că, în momentul de față, direcția în care se va îndrepta instiuția este aceea de a consilia agenții economici, pentru a preveni încălcarea legii.

Nu putem discuta de noi măsuri, ci de, efectiv, o aplicare corespunzătoare a legislației și a regulamentelor interne de funcționare, fără niciun fel de excese, deoarece, în momentul de față, consider că este extrem de important ca instituția noastră să ofere, în primul rând, consiliere și mediere agenților economici, pentru a putea preveni situațiile delicate, motiv pentru care voi impune comisarilor din zonă ca activitatea să fie echilibrată și fără niciun fel de excese”, ne-a spus Susanu.

Sorin Susanu, MECI cu fostul primar

În trecut, în perioada în care a fost șef al Protecției Constumatorilor Timiș, Sorin Susanu l-a luat la verificări pe fostul edil al orașului de pe Bega, Nicolae Robu, după ce acesta din urmă a tăiat, în 2019, cablurile aeriene din Timișoara.

Cei de la Protecţia Consumatorului s-au autosesizat în privinţa faptului că Nicolae Robu a lăsat fără internet, cablu TV şi telefonie mobilă, mii de timişoreni.

Un număr mare de consumatori au fost prejudiciaţi şi nu li s-au furnizat serviciile de care ar fi trebuit să beneficieze. Discutăm şi despre mai multe unităţi de învăţământ, unde activitatea a fost obstrucţionată, inclusiv în momentul în care se desfăşura simularea naţională care nu s-a mai putut desfăşura în condiţii corespunzătoare”, a declarat, la acea vreme, şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Timiş, Sorin Susanu, după cum am scris AICI.

Vezi și

EXCLUSIV Omul lui Marcel Vela începe reforma! Mutarea pregătită într-o instituție de forță

EXCLUSIV Bătaie de joc sub Guvernul PNL! A fost inventat un post într-o instituție care se comportă ca un serviciu secret!

Se caută polițiști! 755 de locuri au fost scoase la concurs de Academia de Poliție ‘Alexandru Ioan Cuza’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare