sursa foto:  sindicatuleuropol.ro

EXCLUSIV Țineți-vă bine! Jandarmeria toarnă Poliția, că se pensează în timp ce ar trebui să patruleze!

Update! Jandarmeria Capitalei a reacționat la ancheta publicată de Bugetul.ro, confirmând informația că un agent de la Poliția Capitalei a fost prins la pensat în timpul programului de lucru. Reacția integrală a Jandarmeriei Capitalei o regăsiți în subsolul anchetei.

Dezvăluire Bugetul.ro. Într-o perioadă în care Ministerul Afacerilor Interne (MAI) este condus de ministrul Lucian Bode, au loc scene uluitoare în interiorul instituției.

Conform unui document confidențial intrat în posesia Bugetul.ro, un jandarm și-a turnat colegul de patrulă, care este agent în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Vezi și Un greu din Poliția Română a răbufnit: Document contrafăcut în Poliția Capitalei!

Ce credeți că făcea polițistul în timpul programului de lucru?

Ei bine, conform raportului dat de sergentul-major către conducerea Batalionul 1 Jandarmi, agentul de poliție a părăsit zona de competență pentru a merge în zona Dristor, „unde polițistul s-a pensat”.

Vezi și Zvon. Amantlâc ca-n filme, în Poliția Română? Un șef de structură ar fi fost prins la nevasta unui fost polițist de la Rutieră – Și soția păcătoasă ar fi tot polițistă

Cele relatate de subofițerul din Jandarmerie sunt confirmate și de cosmeticiana care l-a pensat pe agentul de poliție.

În replică, agentul de la Poliția Sector 3 a Capitalei a motivat că nu a părăsit zona de patrulare. 

Episodul prezentat astăzi de Bugetul.ro a avut loc la 23 ianuarie 2021.

Reacția Jandarmeriei Capitalei:

„În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, privind un incident în care a fost implicat un agent de poliție aflat în patrulă mixtă cu un jandarm, pentru corecta și completa informare a opiniei publice, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele clarificări:

Subofițerul jandarm, aflat în patrulă cu agentul de poliție de la Secția 23, care s-a deplasat la un salon de cosmetică în timpul programului de lucru, a acționat conform procedurilor legale și a raportat ierarhic incidentul pentru clarificarea și dispunerea măsurilor corective care se impun în astfel de situații de către comisia de control stabilitată în acest scop”.

Vezi și Un nou zvon despre amantlâcul din Poliție! Șeful de structură prins cu colega polițistă l-ar fi sunat pe soțul ei și l-ar fi chemat la Poliție

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare