sursa foto:  wccftech.com

Facebook lansează primul serial: Ce cunoscută actriță va fi eroina

Facebook lansează primul mare serial prin care se poziționează tot mai clar pe piața platformelor online. Mai mult, gigantul țintește foarte sus. Pentru marea producție, compania va folosi una dintre cele mai faimoase actrițe din lume. Totul a fost dezvăluit chiar de ea pe rețeaua de socializare.

Serialul se va numi ”Queen America”, iar eroina va fi nimeni alta decât Chaterine Zeta Jones. Chaterine Zeta Jones (48 de ani) a confirmat, vineri, informația publicată pe site-ul Deadline. Ea a postat, desigur, un mesaj pe Facebook prin care anunța că va jucat în producția platformei. Totuși, Facebook nu a spus niciun cuvânt despre dezvăluira actriței, potrivit Agerpres.

Serialul de ficțiune va avea ca subiect concursurile de frumusețe din Statele Unite, a dezvăluit actrița britanică în mesajul ei, alături de ceea ce a prezentat drept o fotografie a ei de pe vremea când era o fetiță care participa la un fals concurs de frumusețe alături de două dintre prietenele sale.

Până acum, arată sursa citată, 10 episoade de o jumătate de oră fiecare au fost deja comandate. Serialul, descris ca o comedie sarcastică, evocă povestea lui Vicki Ellis, cea mai căutată antrenoare din SUA pentru concursurile de frumusețe ale tinerelor.

Vezi și Liviu Pleșoianu, atac devastator la adresa lui Liviu Dragnea! Acesta a dezvăluit pe cine protejează președintele PSD

Sondajul Sociopol uimește! Iohannis detronat la capitolul încredere! Ce lider politic i-a luat fața

Giganții americani au primit undă verde! Pot începe proiectul de peste un miliard de euro, care vizează România

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare