sursa foto:  business-review.eu

Firea: ‘Sunt alte forțe care îmi transmit că ar fi mai bine să preiau președinția PSD, apoi să devin prim-ministru’

Gabriela Firea a declarat că ‘sunt forțe care transmit emisari că ar fi mai bine pentru mine să vin la președinția PSD și să candidez doar la parlamentare, și eventual dacă PSD va ajunge la guvernare, să devin prim-ministru’.

 

„Sunt alte forțe care transmit emisari că ar fi mai bine pentru mine să vin la președinția PSD și să candidez doar la parlamentare, și eventual, dacă PSD va ajunge la guvernare, să devin prim-ministru. Le-am spus că pe mine acest scenariu nu mă interesează. Eu îmi văd cu multă seriozitate de treaba de la Primăria Capitalei, de activitatea mea.

Nu sunt o oportunistă, nu calc pe cadavre, nu vreau să iau locul nici domnului Ciolacu și nici viitoarei propuneri de premier a PSD. Nu sunt o aventurieră să îi părăsesc pe bucureșteni în ideea că după ce voi câștiga un loc în Senatul României și ca posibil președinte PSD am prima șansă să devin primul-ministru al acestei țări. Nu este cazul! Eu îmi văd de treaba mea”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a mai spus că nu are niciun motiv să se retragă, nici personal, nici politic, nici de altă natură.

 

”Sunt încercări în această perioadă de a mă destabiliza, de a mă convinge să renunț. Mi se sugerează sau mi se spune direct, sunt amenințată, sunt intimidată, sunt filată. Eu știu ce am făcut pentru bucureșteni, știu ce proiecte am în continuare pentru Capitală. Nu am niciun motiv să renunț! Am spus aseară, și am văzut că declarația mea a fost interpretată în fel și chip, o realitate.

Dacă săptămâna aceasta sau zilele acestea, în urma unor sondaje care se realizează deja, sunt în teren persoanele respective, se va releva faptul absolut puțin probabil că există un alt candidat care să întrunească încrederea bucureștenilor mai mult decât mine eu sunt dispusă să mă retrag pentru acel candidat, pentru că nu mă leg de scaun, nu mă țin neapărat strânsă de o funcție.

Am venit să fac cât mai multe lucruri bune pentru Capitală și, repet, nu sunt atât de ambițioasă încât să consider că nu există și altă persoană pregătită să facă acest lucru, dar din toate cercetările pe care le avem la dispoziție, atât cele realizate în interesul meu, cât și cele realizate de către formațiunea politică pe care o reprezint, arată faptul că atât eu, cât și Președintele României, Klaus Iohannis, suntem cele două personalități politice care întrunim cele mai mari procente de încredere în rândul românilor și, de asemenea, în rândul bucureștenilor. Ierarhiile nu s-au schimbat patru ani de zile și nu au suferit modificări nici în această săptămână. Este imposibil de crezut că se întâmplă ceva în aceste zile”, a mai spus Gabriela Firea.

Citește și:

Celebrul afacerist român care intermediază debarcarea lui Ludovic Orban – Pe cine ar vrea premier în locul șefului PNL

SURSE Dispoziție dată de Marcel Vela, după ancheta Bugetul.ro! Mașinile de Poliție vechi vor fi scoase din folosință

Bombă: Serviciile sfidează starea de alertă! Singurul restaurant deschis e al SIE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare