sursa foto:  http://glsa.ro/

Florian Coldea, fost prim-adjunct SRI, pe lista procurorilor anticorupție! (surse)

Fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea, ar fi intrat în vizorul procurorilor militari din cadrul secției anticorupție, informează Ziuanews.ro.

Mai precis, procurorii militari anticorupție ar fi descins, miercuri, 29 martie, la sediul central al Serviciului Român de Informații, au dezvăluit surse apropiate instituțiilor de informații, scrie ZIUAnews.

Conform sursei citate, anchetatorii au solicitat documente legate de activitatea lui Florian Coldea, de pe vremea în care acesta se afla la comanda SRI.

S-au cerut documente din perioada în care Coldea era prim-adjunct SRI

Anchetatorii au cerut in baza mandatului documente legate de activitatea lui Florian Coldea de pe vremea cand conducea serviciul din postura de director adjunct. Suntem informati ca intr-o primă etapă, cei de la SRI au refuzat sa ofere acces la acele documente, numai ca procurorii nu s-au lasat intimidati si a iesit un mic scandal in cursul caruia s-a mentionat si o posibilă arestare motivata de obstructionarea cercetarilor.

Pana la urmă, a apărut si actualul adjunct care a temperat spiritele si a inlesnit accesul procurorilor in interiorul institutiei. Dupa cateva ore, anchetatorii au parasit sediul avand asupra lor si mult ravnitele documente. Coincidenta sau nu, dupa acest eveniment s-a aflat ca in cursul serii de astazi directorul Eduard Hellwig a fost convocat la Cotroceni”, spun jurnaliștii menționați.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare