sursa foto:  antena3.ro

Florin Cîțu îl bagă în corzi pe Cătălin Drulă: ‘Este o problemă de conștiință și de onoare a celor care fac astfel de declarații’

Prim-ministrul Florin Cîțu a declarat despre atacul lui Cătălin Drulă că ”este o problemă de conștiință și de onoare a celor care fac astfel de declarații”.

Florin Cîţu a fost întrebat, miercuri, dacă ministrul Cătălin Drulă şi-a cerut scuze pentru declaraţiile pe care le-a făcut, numindu-l ”zombie politic” şi a afimat: ”Eu am spus cum îi voi reevalua pe miniştri, până la urmă este o problemă de conştiinţă şi de onoare a celor care fac astfel de declaraţii”.

 

La insistenţele jurnaliştilor, Cîţu a precizat: ”V-aţi obişnuit că nu spun ce discut în privat cu partenerii mei”.

Premierul a mai precizat că rolul protocolului este de a face coaliţia să meargă mai uşor, nu de a îngreuna funcţionarea acesteia, iar, în ceea ce-l priveşte, au fost clarificate lucruri.

Cătălin Drulă, vicepreşedinte USR PLUS şi ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîţu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu, într-un interviu pentru G4Media. ”Un zombie politic”, l-a caracterizat Drulă pe Cîţu, conform news.ro.

Vezi și: Florin Cîțu, după întâlnirea cu Maia Sandu: ‘România rămâne cel mai important partener al Republicii Moldova și al cetățenilor ei’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare