sursa foto:  realitatea.net

Florin Cîțu, mesaj ferm pentru români: ‘Așa după cum am spus, coaliția merge mai departe’

Prim-ministrul Florin Cîțu: ”Coaliția merge mai departe și urmare a discuțiilor purtate vreme de două zile a fost făcut un pas important pentru o guvernare mult mai eficientă și o coerență a deciziilor politice în coaliție”.

„Aşa după cum am spus, coaliţia merge mai departe. Astăzi a fost făcut un pas important pentru a avea o guvernare mult mai eficientă şi o coerenţă a deciziilor politice în coaliţie. Sunt foarte bucuros că ne asumăm în această coaliţie ca obiectiv principal campania de vaccinare. Este important să avem o campanie de vaccinare de succes şi sunt sigur că vom avea o campanie de vaccinare de succes. De mâine vom avea un ministru al Sănătăţii care va prelua un portofoliu dificil, va avea susţinerea mea şi a colegilor din Cabinetul pe care-l conduc. Ne vom asigura în continuare, aşa cum am făcut şi până acum, că deciziile pe care le luăm le luăm în consultare şi le vom lua în interesul cetăţenilor României”, a declarat Florin Cîţu la Parlament, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Florin Cîțu, după întâlnirea cu Maia Sandu: ‘România rămâne cel mai important partener al Republicii Moldova și al cetățenilor ei’

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare