Florin Cîțu și-a propus scoaterea USR PLUS din jocul politic înalt: ‘Trebuie să devenim cel mai mare partid politic din România’

Prim-ministrul Florin Cîțu și-a dezvăluit viziunea sa pentru PNL, dacă va câștiga funcția de președinte al partidului după Congresul din toamnă. Acesta a menționat că vrea să recâștige toate primăriile unde acum sunt primari din partea USR PLUS, inclusiv Primăria Capitalei.

„Oamenii au înţeles un aspect: acolo unde un primar are performanţă, mai primeşte un mandat, acolo unde vine cu pomeni, cu ajutoare sociale, cu tot felul de programe susţinute prin tot felul de ministere, cu tot felul de subvenţii, aţi văzut că nu merge mai departe. Nimeni nu a dat mai mult decât a dat PSD-ul din buget şi nu a cheltuit mai mulţi bani şi degeaba. Primarii liberali care au făcut performanţă, peste tot în ţară şi-au reconfirmat mandatele şi au fost aleşi de oameni. Asta înseamnă liberalism, asta vrem noi să facem: vrem să facem România liberală”, a afirmat Florin Cîţu.

El a arătat care sunt obiectivele sale pentru următoarele alegeri locale, el pronunţând numele unor mari localităţi unde PNL nu a câştigat alegerile, dar şi pe cele ale sectoarelor Capitalei şi Primăria generală a Bucureştiului, unde PNL a susţinut un candidat din afara partidului. 

„Contează foarte mult să înţelegem că 25 septembrie nu este un final, este, de fapt, un început. Un început pentru Partidul Naţional Liberal care trece într-o nouă etapă, o etapă unde trebuie să devenim cel mai mare partid politic din România. Doar aşa putem să implementăm liberalismul. Şi în acelaşi timp trebuie să ne recâştigăm electoratul nostru tradiţional, electoratul care crede în proprietatea privată care este sfântă şi în antreprenor care este un erou, acel electorat pe care l-am pierdut pe drum.
Şi pentru asta va trebui să ne întoarcem să recâştigăm municipiile, oraşele. Vreau că câştigăm Craiova, vreau să câştigăm din nou Braşov, vreau să recâştigăm Timişoara, Alba, vreau să luă sectoarele 3,4, 5, dar şi sectorul 1 şi 2. Vreau să luăm Primăria Generală (a Capitalei – n.r.). Vreau să luăm, pentru că am arătat românilor că doar prin liberalism putem să dezvoltăm România şi este normal ca toţi românii să beneficieze de pe urmele liberalismului”, a mai afirmat Florin Cîţu, conform News.ro.

Vezi și:

Florin Cîțu, ieșire furibundă la adresa lui Eugen Teodorovici: ‘Toată lumea știe cine este; un spion rus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare