sursa foto:  Digi24.ro

Florin Roman, atac dur la adresa PSD: ‘Voi veniți să ne dați nouă lecții? Dacă s-ar fi confiscat averea lui Liviu Dragnea – probabil că în bugetul României erau și bani pentru plata alocațiilor’

Deputatul PNL Florin Roman a lansat un atac extrem de dur la adresa Partidului Social Democrat (PSD) de la tribuna Parlamentului: ”Un singur amendament ar fi trebuit să rezolve problema banilor pentru alocație – confiscarea extinsă a averilor liderilor PSD condamnați. Am fi avut bani pentru copilașii României ”

 

„De la prezentarea proiectului de buget în dezbatere publică, opoziţia a răspândit în mod iresponsabil în spaţiul public tot felul de informaţii false. De fapt, reprezentanţii PSD se pricep cel mai bine la dezinformare şi la circ, cum am văzut astăzi”, a spus parlamentarul liberal la dezbaterile generale din plenul Parlamentului privind proiectul legii bugetului de stat pe anul 2021.

 

El s-a adresat reprezentanţilor Partidului Social Democrat.

 

„V-am ascultat, stimaţi colegi de la PSD şi vă întreb – unde aţi fost voi în ultimii şapte ani de zile? Unde aţi fost? Nu cumva dumneavoastră aţi guvernat România? Nu cumva dumneavoastră aţi lăsat România în plină criză sanitară fără stocuri de medicamente, fără materiale, pentru că, aşa cum a spus şi Florin Cîţu, aţi furat banii românilor? Voi veniţi să ne daţi nouă lecţii?”, a întrebat Roman.

El a făcut referire şi la cazul fostului lider PSD. „Singurul politician român condamnat de o instanţă românească pentru că a furat bani de la copii este şeful dumneavoastră, Liviu Dragnea, care acum se odihneşte în puşcărie. Pentru că a furat bani de la copii”, a spus Roman.

Roman a adăugat că bugetul pe anul 2021 nu este unul de austeritate. „În anul 2021, veniturile nu scad, veniturile cresc. Astfel, se plătesc pensii majorate cu 14%, alocaţiile pentru copii continuă calendarul de majorare şi probabil că dacă statul român ar fi aplicat legea confiscării averilor, astăzi – dacă s-ar fi confiscat averea lui Liviu Dragnea – probabil că în bugetul României erau şi bani pentru plata alocaţiilor”, a afirmat Roman.

Mai mult, el a adăugat că în bugetul general consolidat cheltuielile ajung la 444 de miliarde de lei, cu 20 de miliarde mai mult decât în 2020. Bugetul are „cele mai mari alocări pentru investiţii din ultimele trei decenii, aproape 62 de miliarde, aproape dublu faţă de anul 2018”.

 

El s-a referit şi la amendamentele depuse de social-democraţi la proiectul de buget. „Niciodată nu am văzut amendamente depuse de PSD atât de prost scrise”, a apreciat Roman.

 

Roman a vorbit şi de impunerea confiscării extinse a averilor social-democraţilor condamnaţi. „Un singur amendament ar fi trebuit să rezolve problema banilor pentru alocaţie – confiscarea extinsă a averilor liderilor PSD condamnaţi. Am fi avut bani pentru copilaşii României”, a spus liberalul, informează agerpres.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Situație dificilă pentru Guvernul Cîțu: Contribuțiile salariaților la fondul de pensii nu sunt suficiente pentru plata pensiilor

Veste bună de la Ministerul Finanțelor, pentru români! Începând cu 1 martie, populația va putea subscrie pentru titluri de stat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare