sursa foto:  facebook

Florin Roman, despre revocarea lui Vlad Voiculescu: ‘Dacă cineva are impresia că o asemenea decizie s-a luat fără consultarea partenerilor, fără informarea lor și fără informarea normală a președintelui trăiește pe altă lume’

Deputatul PNL Florin Roman afirmă că premierul Florin Cîțu a decis să-l demită pe Vlad Voiculescu deoarece juca pe cont propriu și avea o comunicare contrară mesajului transmis de Guvern. 

„Cel care a declanșat această criză e Voiculescu, iar aici pot să reamintesc niște episoade care doar în ultima săptămână au generat o serie de bâlbe și chiar sfidări la adresa premierului. Luni, când premierul a anunțat înființarea Comitetului interministerial, iar câteva ore mai târziu doamna Moldovan ne spunea că România trebuie să intre în carantină două săptămâni. A revenit asupra acelei declarații.

Săptămâna trecută, când premierul anunța un termen optimist în care putem scăpa de purtatul măștii și dădea semne de mobilizare și de revenire la viața normală, iar Voiculescu se încurca în explicații privind Ordinul privind înmormântările generate de COVID. Să ne amintim de descentralizarea centrelor de vaccinare fără alocarea resurselor și scandalul cu fostul premier Boc. Să nu uităm de scandalul cu colonelul Gheorghiță sau de acea declarație că 30% din cei care s-au vaccinat nu au fost pe platformă, de acea declarație că cifrele pentru alegeri au fost măsluite, apoi a revenit asupra declarației. Să ne amintim de ”Balș”, de ”Foișor”, haideți să ne amintim de tot ce s-a întâmplat în această perioadă, dar nu cred că ne ajunge o emisiune pentru treaba asta.

Premierul nu a luat această decizie de demitere pe emoții. Premierul a luat această decizie împotriva unui ministru care comunica împotriva Guvernului și care juca pe cont propriu, că e nevoie ca cetățenii să aibă încredere în Guvern”, a declarat liberalul Florin Roman în emisiunea ”Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 TV.

Roman a mai spus că USR-PLUS a greșit când „l-a cocoloșit” pe Vlad Voiculescu și nu i-a atras atenția că greșește.

”Barna a știut de acest lucru (despre demitere), altfel nu putea să refuze nominalizarea pentru acest minister înainte să devină publică. Uitați-vă pe firul evenimentelor Dacă cineva are impresia că o asemenea decizie s-a luat fără consultarea partenerilor, fără informarea lor și fără informarea normală a președintelui trăiește pe altă lume”, a mai declarat Florin Roman, informează b1.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare