sursa foto:  ziare.com

Fost consilier PSD pe culmile succesului! Proiectul privind veniturile populației

După ce a demisionat din PSD, fostul consilier onorific, lansează săptămâna viitoare un proiect care are în vedere creșterea veniturilor populației, dar și eliminarea decalajelor față de statele din vestul Europei.

Conform mediafax.ro, fostul social-democrat Ilan Laufer lansează săptămâna viitoare proiectul „România 10 în 10”, prin care propune un pact pentru creşterea veniturilor populaţiei şi eliminarea decalajelor faţă de statele din vestul Europei. El înfiinţează, totodată, Platforma Social Liberală.

„Vă rog pe fiecare dintre voi să îmi fiţi alături, acum mai mult ca oricând! Împreună cu Alexandru Ion Coita vom lansa săptămâna viitoare la Cluj-Napoca proiectul nostru pentru România. Proiectul-România 10 în 10- ne va duce acolo unde ne este locul, printre cele mai prospere 10 state europene! Vom propune un pact pentru creşterea veniturilor populaţiei şi eliminarea decalajelor faţă de statele din vestul Europei. Vom avea ca prioritate renaşterea capitalului românesc şi o mult mai bună relaţie cu investitorii strategici. Vom crea cadrul legislativ pentru întoarcerea tuturor românilor din Diaspora care vor să îşi facă un viitor mai bun în ţara lor. Vom milita pentru un patriotism autentic, pornind de la valorile şi simbolurile acestui popor”, a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

El a anunţat, totodată, că lansează Platforma Social Liberală, unde aşteaptă aderarea „tuturor românilor oneşti şi patrioţi”: „A venit momentul să construim pentru România! Începem împreună!”, a completat Laufer.

Vezi și:

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare