sursa foto:  facebook

Fostă prezentatoare TVR, încolțită de moștenitorii lui Constantin Brâncuși! S-ar putea lăsa cu despăgubiri de milioane de euro!

Celebrul brand Malvensky, în pericol să se prăbușească! Malvina Cservenschi a fost încolțită de avocații moștenitorilor lui Constantin Brâncuși

Fosta prezentatoare TVR, a devenit celebră, în mare parte, cu colecția “Infinity”, inspirată de Coloana Infinitului și Constantin Brâncuși, însă, aceasta ar fi folosit imaginea marelui sculptor fără a avea acordul moștenitorului acestuia

Malvina Cservenschi a scos la vânzare toate bijuteriile ”Infinity”

Deoarece a folosit imaginea lui Constantin Brâncuși fără a avea acordul moștenitorului,  aceasta, cel mai probabil, încolțită de avocați, a scos de la vânzare absolut toate bijuteriile ”Infinity”, cea mai populară colecție a sa.

Însăși creatoarea a admis că ”Infinity” este cea mai iubită colecție a sa. Bijuteriile, în special brățările, s-au vândut ca pâinea caldă, în ciuda prețurilor care nu erau chiar pentru oricine.

”O colecție iconică pentru Malvensky, Infinity onorează un simbol românesc măreț, Coloana Infinitului, semnată de Constantin Brâncuși, într-o serie de bijuterii și accesorii cu însemnătate și emotie”, își descria Malvina Cservenschi colecția ei de suflet.

Prețurile uriașe cu care s-au vândut bijuteriile ”Infinity”

Prețurile cu care s-au vândut bijuteriile nu sunt pentru buzunarul oricui. De exemplu, un inel din aur roz de 14 karate costa 2.800 de lei, iar o pereche de cercei cu perle de cultură, din aur galben de 14 karate, 4.500 de lei.

Bijuteriile se găsesc și pe un site unde se comercializează și bijuterii la mâna a doua. Acolo, o brățară ”Infinity” se vinde cu 4.500 de lei, iar una cu diamante, din aur roz, cu 8.500 lei.

Citește și:Cine sunt moștenitorii imperiului lui Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a României. Ambii copii ai finanțistului au stat departe de lumina reflectoarelor

 Malvina Cservenschi a avut profituri uriașe încă din primul an

Malvina Cservenschi și-a deschis, într-o zonă bună a Capitalei, primul său magazin monobrand Malvensky. Aceasta a avut norocul ca multe din creațiile sale  să fie comercializate și în hotelul St. Regis din New York.

Mai mult, afacerea s-a extins și în alte țări, bijuteriile marca Malvensky fiind vândute în Elveţia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Norvegia sau Taiwan.

În primul an, afacerea a înregistrat un profit net de aproximativ 10.000 de euro și a crescut constant, ajungând, în 2021, la un profit net de aproximativ 335.000 de euro.

În 2022, firma a avut o cifră de afaceri de aproximativ 3 milioane de euro, însă a înregistrat o pierdere de aproximativ 50.000 de euro, notează gandul.ro

Malvensky a devenit furnizorul oficial de bijuterii al Casei Regale din România

Odată ce Malvensky a devenit furnizorul oficial de bijuterii al Casei Regale din România,  brandul a devenit și mai cunoscut.

Malvina Cservenschi a fost chiar invitată la Castelul Peleș, de Casa Regală, în preajma zilei sale de naștere.

„Să fiu aici, la Peleș, și să fiu recunoscută pentru contribuția mea este o imensă bucurie. Mă mândresc cu recunoașterea și aprecierea misiunii Casei de Bijuterii Malvensky, aceea de a transpune simbolurile, valorile și tradițiile românești în bijuterii cu semnificație, care călătoresc prin intermediul Majestății Sale Margareta și a Casei Regale a României către alte Case Regale ale lumii”, a mai scris Malvina Cservenschi în dreptul câtorva imagini surprinse la Castelul Peleș, în care apare cu decorația primită de la însăși Majestatea Sa Margareta.

Prinţului Harry cu Meghan Markle, cadouri din colecţia „Infinity”

Cu oca­zia căsă­toriei Prinţului Harry cu Meghan Markle, Familia Regală a României le-a trimis mirilor  mai multe bijuterii Malvensky, din aur alb, de 14k: pentru Prinţul Harry, o pereche de butoni, iar pentru Meghan, o pereche de cercei şi o brăţară, toate din colecţia „Infinity”, potrivit gandul.ro

Bijuteriile ”Infinity” au dispărut de pe site-ul magazinului

Cu toate că bijuteriile din colecția ”Infinity și Constantin Brâncuși”, reprezentau un mare venit pentru fosta prezentatoare, acestea au dispărut de pe site-ul magazinului.

Potrivit gandul.ro, moștenitorul lui Constantin Brâncuși ar solicita despăgubiri, motiv pentru care Malvina Cservenschi ar fi topit deja aurul din care erau confecționate, pentru a-l refolosi la alte bijuterii.

Contactată de Gândul pentru a-și expune punctul de vedere, Malvina Cservenschi a spus că nu comentează pe marginea acestui subiect.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare