Fostul consilier al Olguței Vasilescu aruncă bomba! Cum sunt păcăliți românii de către Ministrul Muncii

Fostul consilier al Olguței Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, aruncă bomba. Acesta reacționează după ce Violeta Alexandru a declarat că începând de la 1 ianuarie 2020 Agenția Națională de Muncă și Casa Națională de Pensii au acces direct la Registrul de evidență a salariaților (Revisal, ceea ce ar însemna că persoanele fizice care vor să ceară pensie sau șomaj nu mai au nevoie de adeverințe de vechime pentru a cere aceste drepturi.

 

,,Ministrul Muncii aflat în campanie electorală pentru o primărie din Capitală (PNL nu a decis, încă, dacă îi dă vreuna sau pe care) face anunțuri prin care păcălește românii și pune în mare încurcătură subordonații.
Și anume, spune că s-a ocupat ca ANPIS, ANOFM și CNPP să aibă acces în Revisal-ul gestionat de Inspecția Muncii, astfel încât oamenii să nu mai aducă adeverințe de venit.
Nimic mai greșit!
În Revisal se regăsesc doar salariile de bază, fără sporuri, prime, nu rezultă din Revisal venitul net total lunar al unei persoane și nici valoarea CAS și CASS plătite de acea persoană. Ca să nu mai vorbim de veniturile rezultate din alte activități și impozitate de ANAF. O legătură ar trebui făcută cu ANAF, unde există date complete, dar aceasta e altă poveste.
În concluzie, în încercarea de a câștiga capital electoral Violeta Alexandru urcă românii în capul angajaților ANPIS, ANOFM și CNPP. Să vedeți ce circ va ieși la ghișee.
Și, nu în ultimul rând, dacă se va calcula doar pe ceea ce scrie în Revisal, oamenii vor avea beneficii mult mai mici!
L.E.: ANPIS, ANOFM și CNPP puteau cere de la IM și până acum date de la Revisal, doar că nu îi ajută cu nimic. Plus că CNPP are bază de date cu cărțile de muncă scanate!”, a scris Cristian Vasilcoiu pe pagina sa de Facebook

 

Vezi și:Atenție, șoferi! Metoda prin care polița RCA scade

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare