sursa foto:  Facebook

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu, după gafa lui Dan Vîlceanu: ‘Acum n-aveți decât să faceți salariul minim net 1.600 de lei’

Ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, nu a știu cât este salariul minim net în România, afirmând, marți, că acesta este undeva la 1.600 de lei.

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu, în prezent consilier al fostului ministru PSD al Muncii, Marius Budăi, îl taxează pe Vîlceanu.

Acesta îi transmite că acum nu poate decât să crească salariul minim net la 1.600 de lei, pentru a avea dreptate.

Vezi și Ce rușine! Ministrul de Finanțe, omul lui Cîțu, nu știe cât e salariul minim

Domnule Vîlceanu, acum n-aveți decât să faceți salariul minim net 1.600 de lei, ca să ziceți că ați avut dreptate!”, este mesajul lui Cristian Vasilcoiu.

Întrebat dacă are idee „cât este salariul minim în mână”, Dan Vîlceanu a răspuns: „Da, este în jur de 1.600 și ceva”.

Ministrul de Finanțe a fost corectat de reporter, care i-a transmis că valoarea salariului minim net este de 1.386 de lei.

Chiar dacă nu a știut cât e salariul minim „în mână”, Dan Vîlceanu a ținut să contrazică jurnalistul.

E 2.380, cred. Da, 2.300 salariul minim brut. Deci, n-are cum să fie 1.300, da’ mă rog!”, a spus Vîlceanu.

Salariul minim brut pe economie, în 2020, este de 2.300 de lei – ceea ce înseamnă că salariul minim net este de 1.386 de lei.

Vezi și

Interceptări din dosarul șefului Poliției acuzat de luare de mită: ‘Poate recuperăm și noi bănuții de la nebuna aia’ – ‘Verific, să văd care-i stadiul’

Veste importantă de la Guvern pentru acești români afectați de criză: Vor putea beneficia de un sprijin financiar

Document intrat în posesia Bugetul.ro. ‘Caracatița’ din Poliția Română: Detalii din mega-ancheta prin care comisarul-șef Marian Iorga a fost pus sub control judiciar pentru luare de mită și demis de la șefia IPJ Prahova

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare