sursa foto:  nypost.com

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev amenință NATO cu Al Treilea Război Mondial: ‘Orice încercare de intruziune în Crimeea este o declarație de război împotriva țării noastre’

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, a atras atenția că orice intruziune în peninsula Crimeea din partea unui stat membru NATO ar putea echivala cu o declaraţie de război la adresa Rusiei, care ar putea conduce la Al Treilea Război Mondial”.

„Pentru noi, Crimeea este o parte a Rusiei. Şi asta înseamnă pentru totdeauna. Orice încercare de intruziune în Crimeea este o declaraţie de război împotriva ţării noastre„, a declarat Medvedev pentru site-ul de ştiri Argumentî i Faktî, citat de Reuters.

Şi dacă acest lucru este făcut de către un stat membru NATO, asta înseamnă conflict cu întreaga alianţă nord-atlantică; un Al Treilea Război Mondial. O catastrofă completă„.

El a mai declarat că dacă Finlanda şi Suedia se alătură NATO, Rusia îşi va consolida graniţele şi va fi pregătită pentru măsuri de represalii care ar putea include perspectiva instalării de rachete hipersonice Iskander „în pragul lor”, informează agerpres.ro.

Dmitri Medvedev este în prezent vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei.

Vezi și:

Halucinant! Propaganda rusă își turează motoarele la putere maximă. Jurnalist rus: ‘Chiar nu înțelegeți că nu mai suntem la câteva secunde de Al Treilea Război Mondial, până și acele secunde s-au scurs’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare