sursa foto:  stiripesurse.ro

Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, avertisment pentru Grindeanu pe tema finanțelor țării

Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, scos din prim plan din cauza unor probleme în Justiției, despre care acesta spune că sunt fabricate, face regulat dezvăluiri legate de modul în care sunt administrați banii țări. Într-o postare pe facebook, acesta îl avertizează pe premierul Grindeanu că greșește insistând să impună taxa pe gospodărie, în loc să se concentreze pe impozitarea corectă a multinaționalelor.

„Astazi premierul Grindeanu a participat la o „intalnire de lucru” cu ministrul de finante si conducerea ANAF, unde au discutat si despre impozitul pe gospodarie. Sa gresesti e una, sa perseverezi in greseala…..!!!

Le dau un sfat: lasati naibii impozitarea gospodariilor romanilor si ocupati-va de lucruri serioase. Cum ar fi impozitarea multinationalelor prin reforma administrarii marilor contribuabili si intarirea capacitatii de reactie in zona preturilor de transfer! Adica, continuati ce am inceput in 2015! Nimic mai mult! Daca de la tehnocrati nu avea nimeni pretentia sa se priceapa sau sa „atace” mafia gulerelor albe care-i tine pe sinecuri de-o viata, de la niste nationalisti care vor sa creasca nivelul de trai al romanilor asteptarile sunt altele. Momentan…zero rezultate pozitive! Ba, chiar dimpotriva, as zice!

Vezi și Lovitură pentru o importantă televiziune! Un „greu” și-a anunțat plecarea

Anunț de proporții făcut miercuri! Ce se întâmplă cu economia țării

Daca vreti sa mai aflati cate ceva despre ultimile ispravi din acest domeniu (mari contribuabili, preturi de transfer) ale gastii de la conducerea ANAF, urmariti-mi postarea viitoare de pe blog.

P.S. Faptul ca in luna mai incasarile la buget, fara restituirea transei a doua de tva, au fost tot sub program nu este o stire. Este doar un secret psd-ist de stat!!!”, scrie Diaconu pe pagina sa de facebook.

„Este o analiză pe care domnul ministru al Finanțelor, dar și alții trebuie să o prezinte. În niciun caz să se renunțe. Urmare a acestei analize vom alege foarte bine momentul, să știm foarte bine plusurile, minusurile, ce avem de făcut din momentul în care implementăm acest nou sistem”, a afirmat Grindeanu, după ce a participat la o întâlnire de lucru cu ministrul de Finanțe și conducerea ANAF, pe tema taxei pe gospodărie.

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.