Fostul șef INML a luat foc! “Rezultatele noastre sunt infailibile”

Vladimir Beliș, fostul director INML, a luat foc la auzul ultimelor vești! După ce s-a făcut o sesizare, s-a deschis dosar pentru Institutul Național de Medicină Legală. Această decizie vine după ce mai mulți au contestat rezultatele ADN din oasele ridicate de la Casa Groazei.

Profesorul Vladimir Beliş, fost director al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti, a declarat că dosarul deschis de Parchetul General cu privire la modul în care au fost analizate de INML oasele găsite la Caracal nu va avea niciun rezultat.

„Atâta timp cât există o plângere, Parchetul e obligat să dea curs, iar domnul care a făcut această plângere va rămâne fără rezultate. Rezultatele noastre sunt infailibile. Nu are decât să facă expertiză în străinătate, acolo vor găsi ce am găsit și noi. Rezultatele pe care le-am dat sunt veridice și infailibile. Singurul mod în care din străinătate se pot primi rezultate altele decât cele date de noi e dacă cei din străinătate greșesc testele”, a declarat Beliș.

Reamintim că oasele ridicate din Caracal ar fi ale Alexandrei Măceșanu, fata care la sfârșitul lunii iulie a fost răpită de către Gheorghe Dincă.

Potrivit spuselor acestuia, el ar fi omorât-o pe Alexandra și apoi a ars-o într-un butoi din curte.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare