Foto. Florin Cîțu, în adidași la întâlniri oficiale! Valoarea pensiei minime, sub prețul adidașilor premierului!

O serie de fotografii care îl înfățișează pe premierul Florin Cîțu purtând adidași la întâlniri oficiale au fost primite pe adresa redacției.

După cum se poate observa în imaginile de mai jos, în timp ce Emil Boc sau Lucian Bode poartă pantofi, Cîțu este încălțat adidași.

Ceea ce merită subliniat e faptul că valoarea pensiei minime este mai mică decât prețul adidașilor premierului Florin Cîțu.

Conform informațiilor apărute în spațiul public, perechea de adidași a lui Florin Cîțu costă 218 euro – circa 1.000 de lei. Ei bine, valoarea pensiei sociale este de 800 de lei.

Perechea de pantofi sport pe care o avea premierul din dotare costă 218 euro (1.073,78 RON), sumă de care se folosesc mulți români diversele trebuințe din casă în cazul bun în care își achită totalmente chiria și facturile”, conform Playtech.ro.

Vezi și SURSE Rareș Bogdan, către Dan Barna: ‘Dane, l-ați întrecut pe Dragnea! Vă dați seama cât de ridicoli sunteți și tu, și Drulă?’

Sute de mii de români cu pensie de 800 de lei

În luna ianuarie a acestui an, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, dezvăluia că 900.000 de români trăiesc cu pensia socială.

Turcan declara că sunt 9.600 de persoane care beneficiază de pensii speciale, care ajung la 41.000 de lei, de 50.000 de lei sau 18.000 de lei lunar. Asta în vreme ce 900.000 de români trăiesc cu pensii de 800 de lei.

Vezi și SURSE Mesaj intern în PNL! ‘Domnul Orban vrea să-și dea jos propriul guvern, asemeni lui Liviu Dragnea, cot la cot cu USR și AUR’

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare