sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

SURSE Mesaj intern în PNL! ‘Domnul Orban vrea să-și dea jos propriul guvern, asemeni lui Liviu Dragnea, cot la cot cu USR și AUR’

În această noapte, cu susținerea președintelui PNL, Ludovic Orban, a fost convocată ședința Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, pentru a stabili calendarul moțiunii depuse de USR-PLUS și AUR împotriva Guvernului Cîțu.

Asta susține tabăra premierului Florin Cîțu. Practic, Ludovic Orban ar fi dat mâna cu USR-PLUS și AUR pentru a dărâma Guvernul Florin Cîțu, spun sursele Bugetul.ro.

Bugetul.ro a intrat în posesia unui mesaj de pe Grupul de Comunicare Internă al PNL, semnat de Florin Roman. Roman îl acuză pe Ludovic Orban că „vrea să își dea jos propriul guvern, asemeni lui Liviu Dragnea, cot la cot cu USR și AUR”.

Vezi și SURSE Rareș Bogdan, către Dan Barna: ‘Dane, l-ați întrecut pe Dragnea! Vă dați seama cât de ridicoli sunteți și tu, și Drulă?’

„Dl Orban vrea sa își dea jos propriul guvern, asemeni lui Liviu Dragnea, cot la cot cu USR și AUR”

„Dragi colegi

In aceasta noapte, ca hotii, cu susținerea totala a președintelui PNL, Ludovic Orban a fost convocat BPR al CD și Senatului, pentru stabilirea calendarului moțiunii depuse de USR și AUR împotriva guvernului liberal.

Convocarea a fost una abuziva din partea d-lui Orban, care fără acordul vicepreședintelui Senatului, Alina Gorghiu, ce o înlocuiește prin decizie, pana luni, pe Anca Dragu, a dispus IN SCRIS convocarea BPR.

Nu a fost cvorum la ședința convocată noaptea ca hotii și speram sa nu fie in continuare dacă dl Orban vrea sa își dea jos propriul guvern, asemeni lui Liviu Dragnea, cot la cot cu USR și AUR.

Este incredibil cât de mult rău poate face încă acest om PNL!

Mulțumesc colegilor din BPR pentru reușita blocării azi a tentativei de puci a domnului Orban.

Rămânem pe baricade!”, a acuzat Florin Roman, pe Grupul de Comunicare Internă al PNL.

Vezi și Protestul #Rezist, demarat împotriva lui Florin Cîțu, se anunță a fi un fiasco! Situație similară: Eveniment ratat pro-Cioloș

Şedinţa Birourilor permanente reunite ale Parlamentului, convocată on-line pentru moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR, a fost suspendată, vineri, din lipsa cvorumului, a scris Agerpres.

Conform sursei citate, Birourile permanente ale celor două Camere se vor reuni, cel mai probabil, sâmbătă, la ora 11,00.

Moţiunea de cenzură „Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi!”, semnată de 122 de parlamentari, a fost depusă, vineri, la Senat şi Camera Deputaţilor.

Potrivit regulamentului activităţilor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, moţiunea de cenzură, care poate fi iniţiată de cel puţin o pătrime din numărul total al deputaţilor şi senatorilor, se prezintă birourilor permanente şi se comunică Guvernului de către preşedintele Camerei Deputaţilor, în ziua în care aceasta a fost depusă.

Moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două Camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în şedinţa comună a celor două Camere. Data şi locul şedinţei comune, împreună cu invitaţia de participare, se comunică Guvernului de către preşedintele Camerei Deputaţilor, cu 24 de ore înainte ca aceasta să aibă loc.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare