sursa foto:  business-review.eu

Gabriela Firea îi spulberă pe Raed Arafat și pe Vlad Voiculescu: ‘Fără inimă! Fără creier! Fără nimic sfânt! Așa sunt cei care au evacuat cu forță bolnavi operați din spitalul Foișor’

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea susține că ”Ca primar, împreună cu echipa de la ASSMB, am investit peste 50 de milioane de euro în Spitalul Foișor, ca să arate “ca afară” ”.

”Fără inimă! Fără creier! Fără nimic sfânt! Așa sunt cei care au evacuat cu forță bolnavi operați din spitalul Foișor.Profesorul Ioan Stoica este din anul 1997 manager la Spitalul Foișor. Nu l-a “pus” Firea. Nu e “omul” lui Firea. A salvat mii de pacienți în stare gravă, pe parcursul unei cariere medicale, sțiintifice și manageriale impresionante. De 24 de ani, conduce acest spital emblematic nu doar în țara, ci în întreaga Europa.
Dar pentru oamenii fără Dumnezeu, cel mai simplu este să arunce cu noroi în toate valorile noastre nationale, în loc să-și recunoască grava eroare de a evacua pacienții dintr-un spital de elită, proaspăt operați, pentru a-l transforma în suport covid.
Ca primar, împreună cu echipa de la ASSMB, am investit peste 50 de milioane de euro în acest spital, ca să arate “ca afară”.
Vin cei de la putere acum să distrugă toată munca, tot efortul, și sansa pacienților de a se vindeca într-un spital modern.
Unde sunt paturile de ATI promise de președinte, premieri, miniștrii sănătății?
Unde este testarea extinsă, astfel încat să avem prevenție, mai puține îmbolnăviri, mai puțină nevoie de terapie intensivă?
Politica de sănătate publică este criminală! Nu salvează, ci omoară!
Nu aduce speranță, ci ingrijorare!
Calcați Constituția în picioare! Drepturile pacienților! Demnitatea lor umană!
Nu vă pasă de bolnavii cronici care mor cu zile pe la porțile spitalelor!
Spitalul modular covid din Pipera l-ați închis! Ați promis ca, pe lângă investiția primăriei, veniți cu investiții pentru terapie intensivă.
Nu ați făcut nimic! Zero barat! Acum evacuați pacienți proaspăt operați!
Cât de departe ați ajuns cu indiferență față de oameni? Cât de duri sunteți? Unde vă e inima, sufletul?
Ce trebuie să se întâmple în țară pentru a vă trezi?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook

Citește și: 

Ordinul privind evacuarea Spitalului Foișor a fost avizat de Vlad Voiculescu! (document)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare